• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Για την απώλεια του εκπαιδευτικού Γιάννη Βογιατζάκη

December 20, 2023 1706

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 χρονών ο εκπαιδευτικός Γιάννης Βογιατζάκης

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη"

Απώλεια του συναδέλφου μας Γιάννη Βογιατζάκη

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 χρονών ο συνάδελφος γυμναστής Γιάννης Βογιατζάκης. Ο Γιάννης υπηρέτησε για χρόνια στο δημοτικό σχολείο Βασιλειών Ηρακλείου Κρήτης και φέτος στα 1ο και 3ο Δημοτικά Αθηνών.

Η απώλειά του σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλους μας, κυρίως στους συναδέλφους στα σχολεία που υπηρετούσε, στους μαθητές του, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κρήτη αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους συναδέλφους σε όποιο σχολείο και αν υπηρετούσε, τους μαθητές και τους γονείς. Η αγάπη του για τη δουλειά του και η συναδελφικότητά του εκφράστηκαν από όλους όσους βρέθηκαν τόσα χρόνια δίπλα του.

Ασχολήθηκε επίσης ως προπονητής με το μπάσκετ στην Κρήτη γι’ αυτό και έβγαλε μεταξύ άλλων ανακοίνωση και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου Κρήτης.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στη σύζυγό του και συνάδελφό μας Χρυσούλα και στα παιδιά του.

Καλό ταξίδι, Γιάννη!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ»

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος»

Συλλυπητήριο ψήφισμα με αφορμή την απώλεια του Γιάννη Βογιατζάκη εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος". Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Λίγες μέρες πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Ηρακλείου είναι βαθιά συντετριμμένη και συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας, Γιάννη Βογιατζάκη.
Ο Γιάννης Βογιατζάκης ήταν εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, ενώ κατά το τρέχον σχολικό έτος βρισκόταν με απόσπαση σε σχολική μονάδα στην Αθήνα.
Ο Γιάννης Βογιατζάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα στους μαθητές του. Ξεχώριζε για το μεράκι που είχε με το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και διακρινόταν για την ευγένεια, την πραότητα και τη συναδελφικότητα.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Μασταμπά Ηρακλείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους λοιπούς συγγενείς".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το σχολείο

Πένθος και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζάκη.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του το σχολείο αναφέρει:

"Το 10ο δημοτικό σχολείο σήμερα πενθεί  γιατί έχασε ένα κομμάτι του...Έναν εξαιρετικό συνάδερφο τον Γιάννη  Βογιατζάκη ,έναν άνθρωπο της προσφοράς και της αγάπης  ,έναν γυμναστή που λάτρευε  αυτό που έκανε και το υποστήριζε με τον καλύτερο τρόπο

 Το προσωπικό του Σχολείου μας εκφράζει συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

Γιάννη μας συναδελφε μας και φίλε μας ,  σε ευχαριστούμε που αγαπούσες όλους εμάς και τα παιδιά μας....Καλό σου ταξίδι ..."

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search