• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

"Κλειστόν" από την Τρίτη 16 έως και τη Δευτέρα 29 Γενάρη το αεροδρόμιο της Κέρκυρας

January 13, 2024 1379

Κλειστό θα παραμείνει και πάλι το αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας για 14 ημέρες και συγκεκριμένα από την Τρίτη 16 έως και την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, προκειμένου να αποπερατωθούν οι δεύτερες φάσεις εργασιών  αναμόρφωσης και ανακατασκευής του διαδρόμου που είχαν ξεκινήσει από τις 21/11 έως και τις  4/12.

Ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο «Ι.Καποδίστριας» μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου του 2023 και συγκεκριμένα από τις 21/11 έως και τις  4/12, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του έργου. Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα του 2022 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών στο διάδρομο του αεροδρομίου της Κέρκυρας, με τα έργα βελτίωσης να συνεχίζονται  και αυτό τον χειμώνα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας του «Ι. Καποδίστριας». Σύμφωνα με την Fraport Greece,το συγκεκριμένο έργο θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο μεγαλύτερων αεροσκαφών αλλά και αυξημένου αριθμού πτήσεων.

Λόγω της αναστολής λειτουργίας του διαδρόμου, πτήσεις δεν θα πραγματοποιούνται το παραπάνω διάστημα, με εξαίρεση τις αεροδιακομιδές από ασθενοφόρα ελικόπτερα. Η αεροπορική διασύνδεση του νησιού θα επιστρέψει σε κανονικότητα από το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search