• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο φιλόλογος Γιώργος Καραγιάννης

February 26, 2024 1408

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, ο φιλόλογος Γιώργος Καραγιάννης που δίδασκε στο Γυμνάσιο του Ευυδρίου Φαρσάλων

Συμμετείχε πάντα σε πολλές δράσεις του Συλλόγου των Ενεργών Πολιτών, μουσικές, εκδρομές, στον Βοτανικό κήπο, με αποκορύφωμα τη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου στα Βρυσιά Φαρσάλων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ευυδρίου αποχαιρετά τον Γιώργο Καραγιάννη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ευυδρίου με βαθιά θλίψη αποχαιρετά σήμερα τον Γιώργο Καραγιάννη.

Τον άοκνο εκπαιδευτικό, τον αγαπημένο συνάδελφό, που υπηρέτησε με πάθος τη δημόσια εκπαίδευση – τα τελευταία δεκαέξι χρόνια από το σχολείο μας.

Γιώργο, θα σε κρατάμε πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας…

Για την ευγένεια, το ήθος, τη σεμνότητα, την πίστη στον άνθρωπο, την καλοσύνη. Με ανιδιοτέλεια, ανατρεπτικό χιούμορ και μια μεγάλη ανοιχτωσιά του νου, οραματιζόσουν  έναν καλύτερο κόσμο και έδινες την ψυχή σου από το πιο μικρό μέχρι το  πιο μεγάλο.

Η βαθιά πολιτική σου συνείδηση δεν σου επέτρεπε να μένεις  απαθής στα προστάγματα του καιρού. Η αγάπη σου για τη φύση, τους ανθρώπους, τον τόπο, η αγάπη για το δίκαιο, το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης, καθόριζαν τη στάση σου στη ζωή. Νιώθουμε συντετριμμένοι από την απροσδόκητη απώλειά σου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Άφησες στο σχολείο τεράστια  παρακαταθήκη, οδηγό για το έργο μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε:
1) να παραστούν οι συνάδελφοι στην εξόδιο ακολουθία
2) να καταθέσουν στεφάνι στην τελετή
3) να δοθούν χρήματα σε δομή αλληλεγγύης στη μνήμη του.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Σύλλογός μας πενθεί. Πενθεί γιατί το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου, ο Γιώργος Καραγιάννης, δεν ζει πια. Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα.

Ιδρυτικό μέλος, αποτέλεσε θεμέλιο λίθο του Συλλόγου, σύμβολο εθελοντισμού και προσφοράς. Ενίοτε ανατρεπτικός και ριζοσπαστικός, ευθύς πάντα και ανιδιοτελής, με σκέψη ελεύθερη και ανοιχτή, δημιουργικός, στοχαστικός, εργατικός και πάντα πρόσχαρος προσέφερε με άοκνη προθυμία ψυχή και σώμα σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου. Δυναμικός, γενναιόδωρος, πάντα με εμπεριστατωμένη άποψη και πρωτοβουλία, πρωταγωνίστησε στο χτίσιμο του Συλλόγου. Αθεράπευτα δοτικός, ενίοτε εκρηκτικός, συμμετείχε, με δυναμισμό και προσήλωση, όπου ετάχθη. Δούλεψε σκληρά και συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου.

Δίδαξε με τη στάση του να μην κρίνει, αλλά να πράττει. Υπηρέτησε τον Σύλλογο με πάθος. Ταυτίστηκε με τους στόχους του και εργάστηκε επίμονα για την επίτευξή τους. Είχε τάξει τον Σύλλογο στην πιο εκλεκτή γωνιά της καρδιάς του. Δεν πέρασε απαρατήρητος. Άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Η στάση του, η προσφορά του, το ήθος του, η εργατικότητά του αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του Συλλόγου.

Αγαπητέ μας Γιώργο, θα είσαι πάντα παρών σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και είχαμε την τύχη να μοιραστούμε μαζί σου στιγμές δημιουργίας, αλλά και απλές ανθρώπινες στιγμές επικοινωνίας. Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε και θα σ’ αγαπάμε παντοτινά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search