• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Απολαυστικό ψήφισμα συμπαράστασης στους συμβούλους - αξιολογητές

April 01, 2024 2012

Απολαυστικό και ταιριαστό με τη μέρα το Ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ Κέρκυρας στους συμβούλους - αξιολογητές που "ξυπνάνε αχάραγα για αποφύγουν τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Διδασκόντων, που αναγκάζονται να αποστηθίζουν τα προγράμματα των σχολείων ώστε να αποφεύγουν τις ώρες που μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με την αντίδραση των συναδέλφων. Αυτοί που αναγκάστηκαν, μετά από χρόνια, να ξαναμπούν έστω και για ελάχιστες ώρες στις σχολικές τάξεις, που είναι αναγκασμένοι να αποστηθίζουν τις οδηγίες εκφοβισμού του Υπουργείου και έρχονται ως σωτήρες τάζοντας μονιμοποίηση ή θετική αξιολόγηση."

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ Κέρκυρας στους συμβούλους - αξιολογητές

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας συμπαραστέκεται στον δύσκολο αγώνα που δίνουν το τελευταίο διάστημα οι «αξιολογητές», οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιτελέσουν το… καθήκον (!) τους.

Οι αξιολογητές, οι οποίοι ξυπνάνε αχάραγα για αποφύγουν τις ΕΛΜΕ και τους Συλλόγους Διδασκόντων, που αναγκάζονται να αποστηθίζουν τα προγράμματα των σχολείων ώστε να αποφεύγουν τις ώρες που μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με την αντίδραση των συναδέλφων. Αυτοί που αναγκάστηκαν, μετά από χρόνια, να ξαναμπούν έστω και για ελάχιστες ώρες στις σχολικές τάξεις, που είναι αναγκασμένοι να αποστηθίζουν τις οδηγίες εκφοβισμού του Υπουργείου και έρχονται ως σωτήρες τάζοντας μονιμοποίηση ή θετική αξιολόγηση.

Αυτοί οι αξιολογητές, που βγάζουν φωτογραφίες μέσα στην τάξη με τα παιδιά και τους αξιολογούμενους, για να αποτυπωθεί το θεάρεστο έργο τους.

Απαιτούμε άμεσα από το Υπουργείο:

· Δωρεάν απεριόριστα δεδομένα ώστε να μπορούν να βρίσκουν στο Google Maps τα σχολεία που δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη τους

· Δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας ώστε να μπορούν όλο το 24ωρο να επικοινωνούν με τους «αξιολογούμενους»

· «Επίδομα καφετέριας» για τις συναντήσεις που αναγκάζονται να κάνουν στα κρυφά, εκτός σχολικής μονάδας με τους «αξιολογούμενους»

 

Τα όποια έξοδα προκύψουν για συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη λόγω των αλλεπάλληλων απορρίψεων από την πλειονότητα των συναδέλφων, θα καλυφθούν από την ΕΛΜΕ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search