• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Εκδήλωση για τον ρόλο και τις δράσεις του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας - Λαύκι Κυριακή 30/6

June 24, 2024 818
Τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι του βορρά της Κέρκυρας,(Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αχαράβης "Η πρόοδος" / Πολιτιστικό Σωματείο Ένωση Περιθειωτών "Φίλιππος Βλάχος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυκίου) διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης για τον ρόλο και τις δράσεις του σχολείου μας με σκοπό την ενίσχυσή του, όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση των Φίλων Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 20:30 στην πλατεία του όμορφου χωριού Λαύκι, όπου θα γίνει σύντομη παρουσίαση -με προβολή- μερικών από τις δράσεις του σχολείου και θα ακολουθήσει γιορτή με μπουφέ και λαϊκή μουσική, από τους εξαιρετικούς μουσικούς Γιώργο Πρίφτη, Κώστα Κωστούλα και Ηλία Μπόικο, που έχουν στηρίξει και στο παρελθόν το Σχολείο Φυλακών.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα προσφερθούν στο Σχολείο μας για την κάλυψη των αναγκών του.
Πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία να μεταφερθούν οι δράσεις και το μήνυμα της ύπαρξης του Σχολείου και εκτός πόλης, στην περιφέρεια του νησιού.
Ο Σύλλογός μας θα διαθέσει για το σκοπό αυτό δωρεάν μετάβαση με λεωφορείο την ημέρα εκείνη (αναχώρηση από Παλιό Λιμάνι -Μαύρο Γάτο- στις 19:30 και αναχώρηση από Λαύκι στις 23:30). Παρακαλούμε τους φίλους-φίλες να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να εξασφαλίσουμε ικανό αριθμό θέσεων.
 
Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο μέηλ του Συλλόγου μας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6945890285 το αργότερο μέχρι 24/6, ώστε 25/6 να ναυλώσουμε το λεωφορείο που θα μας μεταφέρει.
Ας εκφράσουμε με την συμμετοχή μας πόσο πολύτιμη είναι αυτή η πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά κυρίως για το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας.
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search