• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κεντρικη Κερκυρα

Ομόφωνη απόφαση για ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ του MON REPO

May 31, 2024 420

Λαϊκή Συσπείρωση Κέρκυρας

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΟΥ MON REPO

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που πάρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την ελεύθερη και ακώλυτη πρόσβαση στην πλαζ του Mon Repo. Η συζήτηση προκλήθηκε μετά την εισήγηση του θέματος από την «Λαϊκή Συσπείρωση» ενώ πολύ σημαντική ήταν η παρουσία Συλλόγων και φορέων που τοποθετήθηκαν αλλά και δεκάδων ενδιαφερόμενων για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Η απόφαση που πάρθηκε δείχνει ότι η επιμονή, η οργάνωση και η ενεργή συμμετοχή του λαού μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, να γίνουν βήματα βελτίωσης σε ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου στη συνεδρίαση αλλά και η δράση όλου του προηγούμενου διαστήματος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αφού σε σχέση με την αντίστοιχη συζήτηση στην συνεδρίαση της λογοδοσίας η Δημοτική Αρχή προσάρμοσε τη θέση της.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι, χωρίς αναμονή, η απόφαση αυτή να εφαρμοστεί, να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες ώστε να μην μείνει στα χαρτιά. Εμείς ως «Λαϊκής Συσπείρωση» αλλά και οι φορείς και οι σύλλογοι της περιοχής θα πρέπει να το εξασφαλίσουμε αυτό.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search