• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Σφραγίστηκε η ετοιμόρροπη κεντρική είσοδος του Κ.Υ. Λευκίμμης

November 14, 2023 938

ΠΗΓΗ:  - ertnews.gr

Η νέα πτώση σοφάδων ανάγκασε τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Νότιας Κέρκυρας να προχωρήσουν στη σφράγιση της κεντρικής εισόδου της υγειονομικής εγκατάστασης για λόγους ασφαλείας.

Είναι εμφανές με γυμνό μάτι ότι το σκέπαστρο και οι κολώνες της εισόδου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση με σημεία του να στέκονται ουσιαστικά στον αέρα, κομμάτια από μπετόν να έχουν αποκολληθεί και τα σίδερα του οπλισμού να είναι σε πολλά σημεία γυμνά και σκουριασμένα.

Κέρκυρα: Σφραγίστηκε η ετοιμόρροπη κεντρική είσοδος του Κ.Υ. Λευκίμμης
Κέρκυρα: Σφραγίστηκε η ετοιμόρροπη κεντρική είσοδος του Κ.Υ. Λευκίμμης

Σύμφωνα με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη, η πτώση σοφάδων οδήγησε στη σφράγιση της κεντρικής εισόδου ώστε να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ επεσήμανε ότι το Κέντρο Υγείας λειτουργεί κανονικά με την πλαϊνή του είσοδο. Η κατάσταση του Κέντρου Υγείας δεν είναι καινούρια. Η είσοδος είναι προβληματική εδώ και χρόνια και επιβαρύνεται συνεχώς, ενώ τόσο περιμετρικά όσο και στο εσωτερικό της κτιριακής εγκατάστασης είναι εμφανή τα προβλήματα. Εργαζόμενοι και ασθενείς σημείωναν χαρακτηριστικά ότι όποτε βρέχει, πλημμυρίζει το χωλ αλλά και ιατρεία, με τους κουβάδες να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει προσπάθεια ένταξης της αποκατάστασης του κτιρίου στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων χωρίς να τελεσφορήσει, ωστόσο, εκπονήθηκε μελέτη η οποία πλέον εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση ώστε να εγκατασταθεί ο εργολάβος. Πρόθεση της 6ης ΥΠΕ είναι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του κτιρίου έως το τέλος του 2024. Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα μέλη της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση που ζητάνε άμεση και πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου και της υλικοτεχνικής υποδομής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search