• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Το νερό νεράκι σε Άγιο Νικόλαο και οικισμούς της Νότιας Κέρκυρας

July 20, 2020 668
Το νερό νεράκι λένε κάτοικοι και επισκέπτες σε αρκετούς οικισμούς της Νότιας Κέρκυρας και τα παράπονα και η δυσαρέσκεια εναντίον των αρμοδίων αυξάνονται. για συχνές και μακράς διάρκειας διακοπές στην ύδρευση. Χαρακτηριστική η παρακάτω ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Νικολάου, υπηρετώντας τις αξίες του πολιτισμού έχει ευαισθητοποιηθεί και δείχνει αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού του χωριού μας λόγω παντελούς έλλειψης νερού αρδευτικής χρήσης.
 
Κυρίως τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οικισμοί του χωριού που βρίσκονται σε υψηλότερα σημεία, όπως είναι ο Νότος.
 
Ο σύλλογος τάσσεται με το μέρος αυτών των ανθρώπων, συμπαρίσταται και υποστηρίζει ότι είναι απαράδεκτο να ζουν οι άνθρωποι αυτών των περιοχών του χωριού χωρίς καθόλου νερό για αρκετές ημέρες. Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο όταν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για παροχή νερού ως ανταποδοτική προσφορά στα έσοδα που εισπράττει ο δήμος από τους λογαριασμούς ύδρευσης των κατοίκων.
Όταν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού για ποια ανταποδοτική υπηρεσία του δήμου, για ποιον εκσυγχρονισμό και για ποιο επίπεδο πολιτισμού και δημοτικής οργάνωσης και λειτουργίας μιλάμε;
Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να επιταχύνουν τις διαδικασίες και τις εργασίες τους, διότι η μη παροχή νερού εν μέσω επιδημίας είναι επικίνδυνο φαινόμενο.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search