Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Λευκίμμης στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, στην αίθουσα του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, την 18η  εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και γενικά της ευρύτερης περιοχής υπήρξε πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 50 φιάλες αίματος.

Το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο διευθυντής αιμοδοσίας αιματολόγος κ. Τζιλιάνος Μιχάλης. Επίσης στην ομάδα ήταν κ. Ίσσερη Φωτεινή, Επισκέπτρια Υγείας,, η κ. Σκολαρίκη Ζαφειρούλα, νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. Μαυροζούμης Ιωάννης, οδηγός ασθενοφόρου – κινητής μονάδας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:
α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και
β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Η ομάδα του fb Νεοχωρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας».