• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Δίδυμο μεταγραφών στον Κρόνο

September 09, 2024 307

Με ένα δυνατό δίδυμο μεταγραφών κλείνουν - εκτός απροόπτου οι μεταγραφές του Κρόνου. Ο ρόεδρος Κ. Καββαδίας και το ΔΣ ανακοίνωσαν τον 28χρονο αμυντικό, Άγγελο Μηνά, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου και τον Στέλιο Μαραβελάκη ο οποίος αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Περιβολίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Και κάπου εδώ με μια διπλή μεταγραφή (εκτός απροόπτου) κλεινει ο κύκλος της ενίσχυσης της ομάδας μας. Ο Άγγελος Μηνάς και Στέλιος Μαραβελακης αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφές του Κρόνου Αργυραδων σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της διοίκησης και του προπονητή οι στόχοι που είχαν τεθεί εξαρχής επιτέθηκαν στο έπακρο.

Ο Αγγελος Μηνάς ύστερα από μια τριετία στον Κεραυνό Αγίου Νικολάου και πριν στον Αστέρα Πετριτη ήρθε η ώρα να σμιξουν οι δρόμοι μας και πλέον να αποτελεί μέλος της οικογένειας του Κρόνου Αργυραδων.

Ο Στέλιος Μαραβελακης μετά από αρκετά χρόνια στην γείτονα ομάδα της Αναγέννηση Περιβολιού και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος γυριζει μια καινούρια σελίδα στην καριέρα του επιλέγοντας τον Κρονο μας.

Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Κρόνου Αργυραδων”

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search