• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Καταιγίδα Όλυμπος 5 – 0 τον Κρόνο

October 05, 2024 209

Σαρωτικός ο Όλυμπος πέτυχε μια ευρεία νίκη στο γήπεδό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ σήμερα Σάββατο 5/10. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κλείδωσαν τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο που προηγήθηκαν με 2 – 0. Ένας παλιός ποδοσφαιριστής του Κρόνου ο Ιωνάς άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή μόλις στο 2΄. Ο Γ. Μποζίκης στο 10΄εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Κρόνου και διαμόρφωσε το 2 – 0. Ο Κρόνος με την χείριστη παράδοση στις αναμετρήσεις με τον Όλυμπο δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και στο 20΄’εμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γράντου. Ήταν στραβό το κλήμα και μερικά λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και ο Χαντάι που μεταφέρθηκε στο ΓΚ Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Με αυτογκόλ του Γιαννακόπουλου σημειώθηκε το 3 – 0 στο 40΄που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Μόλις ξεκίνησε το Β΄ ημίχρονο, στο 46΄ ο Κουρτελέσης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων και διαμόρφωσε το 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Καραμάνου. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 65΄σε κεφαλιά του Κουρτελέση και μια κλασική ευκαιρία σε τετ α τετ του Σκολαρίκη που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Ανδριώτης. Ο Κρόνος απείλησε στο 70΄όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Γραικού. Καλή ευκαιρία είχε και ο Α. Ίσερης στο 75΄από θέση τετ α τετ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κ. Γιούργας

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΟΣ: Εκκρεμεί

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Καλούδης  Κ.) Ανδριώτης, Μαραβελάκης, Γράντος, Γκίτσης, Γιαννακόπουλος, Μελισσουργός, Μηνάς, Σουλάμης, Μίντζα, Ίσερης Α., Χαντάι. Έπαιξαν και οι: Γραικός, Μίαρης Π., Μίαρης Στ., Χατζής, Στούπας.

ΦΩΤΟ: Α. Καρύδης, corfucorner.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search