• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Παλαιστίνη στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

November 15, 2023 2437

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη με ομιλητή τον Άραβα δημοσιογράφο Νασίμ Αλάτρας.

Τη συγκέντρωση-συζήτηση παρακολούθησαν 60 άτομα, μεγάλος αριθμός για τα πολιτικά δεδομένα της πόλης. Στην αίθουσα, σημαίες της Παλαιστίνης σημείωναν με έμφαση την πίστη των παρευρισκόμενων για το δίκιο του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Μετά την ενδιαφέρουσα ομιλία ακολούθησαν σε θερμό κλίμα ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους. Για τρεις ώρες το ενδιαφέρον του κοινού ήταν αμείωτο. Στο τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Φίλων της Παλαιστίνης και η παρέμβασή της στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, ενώ διευρύνονται και άλλες δράσεις για το μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης.

Το Μ-Λ ΚΚΕ Κέρκυρας, που μετείχε δραστήρια σε όλες τις δραστηριότητες, χαιρετίζει θερμά παλιούς και νέους πολιτικούς φίλους που έδειξαν ενδιαφέρον και ευαισθησία για το ζήτημα.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search