• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ήταν τροχαίο στα Γουβιά ή εγκληματική ενέργεια αστυνομικών;

September 02, 2024 117

 

Θεωρήθηκε και γράφτηκε στα media ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου γύρω στις 3:00 στην περιοχή των Γουβιών προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα, ότανδίκυκλη μοτοσικλέτα με αναβάτες δυο άντρες περίπου 20 ετών έπεσε σε σταματημένο (σταθμευμένο) περιπολικό όχημα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ωστόσο πληθαίνουν οι μαρτυρίες και κυκλοφορεί και σχετικό βίντεο σύμφωνα με τις οποίες το περιπολικό έκοψε τον δρόμο στην μηχανή με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Με λίγα λόγια οι αστυνομικοί επέλεξαν να σταματήσσουν τους δυο νεαρούς με αυτό τον εγκληματικό τρόπο θέτοοντας σε πολύ σοβαρό κίνδυνο την ίδια τους τη ζωής. Και όλα αυτά, ίσως, για κάποια τροχαία παράβαση του οδηγού της μηχανής.  Ευτυχώς από την εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τις αναφορές μαρτύρων, τραυματίστηκαν ελαφρώς οι αναβάτες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search