• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Διευθυντής – μάλαμα: «Διδάσκεται» από την Ν. Κεραμέως και μήνυσε 28 μαθητές λόγω κατάληψης...

October 24, 2022 265

 

Ανοίγει δρόμους η υπουργός παιδείας σέρνοντας κάθε λίγο και λιγάκι την εκπαιδευτική κοινότητα στα δικαστήρια. Διευθυντής Γυμνασίου στο Ηράκλειο «διδάσκεται» από την Ν. Κεραμέως και σέρνει 28 μαθητές στα δικαστήρια με την επιβράβετση του ΔΔΕ Ηρακλείου!

  Μήνυση κατά 28 μαθητών του σχολείου κατέθεσε διευθυντής Γυμνασίου στο Ηράκλειο. Ο λόγος είναι ότι για μια μέρα το σχολείο τέλεσε υπό κατάληψη!

 

Έκπληκτοι, γονείς είδαν να χτυπά την πόρτα τους η αστυνομία και να ενημερώνονται ότι τα παιδιά τους έχουν μπλεξίματα με τον νόμο, σύμφωνα με το Cretalive

Το θέμα, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει συνέλευση για να συζητηθεί σχετικά.

 

Το Cretalive επικοινώνησε με τον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννη Καραγιαννίδη, ο οποίος δε γνώριζε για τη μήνυση. Ήξερε, όμως, ότι ο διευθυντής είχε επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, ο γυμνασιάρχης κινήθηκε καθ' όλα νόμιμα. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει κανείς μετά από την κατάληψη δημόσιας περιουσίας.

…Λαμπρά πρότυπα παιδαγωγών, συμπληρώνουμε εμείς, που θα τους ζήλευαν και παιδονόμοι του προηγούμενου αιώνα

Οι γονείς, από την πλευρά τους, επικοινώνησαν με το Cretalive και κάνουν λόγο για πρωτοφανή ενέργεια που δημιουργεί μείζον ζήτημα στη λειτουργία του σχολείου, ενώ επικαλούνται την ψυχολογική φόρτιση γονιών και μαθητών, με κάποια από τα παιδιά να εμφανίζουν και προβλήματα υγείας, μετά τη γνωστοποίηση της μήνυσης.

Αξίζει να τονιστεί  ότι στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των μαθητών, τελούν υπό κατάληψη 12 σχολεία στο νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα 6 Γυμνάσια, το 4ο, το 10ο, το 11ο, το 13ο Γυμνάσιο, καθώς και τα Γυμνάσια Νέας Αλικαρνασσού και Καστελλίου και 6 Λύκεια, το 6ο, το 8ο, το 11ο, το 13ο ΓΕΛ, καθώς και το 2ο και 3ο ΕΠΑΛ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search