• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Νέα κινητοποίηση (Παρασκευή 23/6) για την παραπομπή εκπαιδευτικών που δεν έκαναν τηλεκπαίδευση στο πειθαρχικό

June 22, 2023 581

Και νέα κινητοποίηση οργανώνουν οι  ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 ώρα 9.30 π.μ.  ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών εκπαιδευτικών που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση.

Οι εκπαιδευτικοί χαρακτηρίζουν τις διώξεις  ανυπόστατες και παράνομες και τονίζουν: «Η προσπάθεια του υπουργείου στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι»

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Περικλής

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα και δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις των τριών συναδελφισσών μας που δεν μπόρεσαν να κάνουν τηλεκπαίδευση την περίοδο του χιονιά και οι οποίες παραπέμπονται στο πειθαρχκό συμβούλιο από τον Διευθυντή Π.Ε. Β΄Αθήνας Χ. Μπαμπαρούτση με ψευδείς μάλιστα κατηγορίες.

Επαναλαμβάνουμε ότι οι διώξεις είναι ανυπόστατες και παράνομες. Η προσπάθεια του υπουργείου στοχεύει να δημιουργήσει κλίμα φόβου, τρομοκρατίας και αυταρχισμού επιχειρώντας να επιβάλει την εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης από το σπίτι των εκπαιδευτικών, με την ποινικοποίηση της μη δυνατότητας για πραγματοποίηση τηλεκπαίδευσης από το σπίτι. Επιδιώκουν δια μέσου της δίωξης των τριών συναδελφισσών μας, να κατισχύσει η αντίληψη ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να κάνει τηλεκπαίδευση από τον ιδιωτικό του χώρο και με δικά του μέσα οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξει το ΥΠΑΙΘ καταστρατηγώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και λειτουργώντας ενάντια ακόμα και στη δική τους νομοθεσία όπως ισχύει ως τώρα.

Καλούμε σε νέα κοινή κινητοποίηση τους ΣΕΠΕ και τις ΕΛΜΕ της Αττικής και τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 ώρα 9.30 π.μ. .

Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούν οι συναδέλφισσές μας αλλά και μέχρι να δικαιωθούμε όλοι απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική του Υπουργείου που λειτουργεί επικίνδυνα και αντιπαιδαγωγικά για τους μαθητές μας και χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Απαιτούμε την άμεση παύση των πειθαρχικών διώξεων των συναδελφισσών μας!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search