• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Δήλωση μελών ΔΣ ΕΛΜΕ Πειραιά: "Δεν κάνουμε βήμα πίσω αν δεν παρθούν πίσω όλες οι διώξεις!"

October 02, 2023 820

"τόσο οι δηλώσεις της Υφυπουργού, όσο και οι υποσχέσεις του ΔΔΕ Πειραιά για «πάγωμα» 3 από τις 11 διώξεις στον Πειραιά (ενώ υποτίθεται έχουν παγώσει άλλες 2 αλλά υπάρχουν!) δεν αποτελούν παρά έναν ελιγμό για να εκτονωθεί το κλίμα και να απομαζικοποιηθεί η προοπτική των επόμενων κινητοποιήσεων. Την ίδια στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ότι θα πάει τις υπόλοιπες «μέχρι τέλους». Εμείς δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω αν δεν παρθούν πίσω όλες οι διώξεις!"

Επισημαίνουν σε δήλωσή τους οι εκλεγμένοι στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και καταλήγουν: "η απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΜΕ να κάνει συνάντηση με τον ΔΔΕ για να τους ανακοινώσει το πάγωμα των διώξεων, σε συνδυασμό με την άρνησή της σε συγκεκριμένες προτάσεις για κινητοποιήσεις που κάναμε (παναττική στις 12/10 με συγκέντρωση στη ΔΔΕ Πειραιά και πανελλαδική στις 24/10), δείχνει ότι συμβάλλουν στο κλίμα εκτόνωσης. Για αυτό δεν συμμετέχουμε στη συνάντηση μαζί του."

Αναλυτικά:

Δήλωση εκλεγμένων στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης των διώξεων η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ επιλέξαμε να ανοίξουμε το ζήτημα στους συναδέλφους και τους καλέσαμε να κινητοποιηθούν μαζικά και επίμονα για να παρθούν όλες πίσω. Τις

συνδέσαμε με τις υπόλοιπες διώξεις σε όλη την χώρα όπως και στο συνολικό κλίμα φίμωσης, τρομοκρατίας και αυταρχισμού που επιχειρείται να επιβληθεί πάνω σε όλο τον λαό.

Έχουμε τοποθετηθεί ως παράταξη ότι τόσο οι δηλώσεις της Υφυπουργού, όσο και οι υποσχέσεις του ΔΔΕ Πειραιά για «πάγωμα» 3 από τις 11 διώξεις στον Πειραιά (ενώ υποτίθεται έχουν παγώσει άλλες 2 αλλά υπάρχουν!) δεν αποτελούν παρά έναν ελιγμό για να εκτονωθεί το κλίμα και να απομαζικοποιηθεί η προοπτική των επόμενων κινητοποιήσεων. Την ίδια στιγμή που ο ίδιος δηλώνει ότι θα πάει τις υπόλοιπες «μέχρι τέλους». Εμείς δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω αν δεν παρθούν πίσω όλες οι διώξεις!

 Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι η απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΕΛΜΕ να κάνει συνάντηση με τον ΔΔΕ για να τους ανακοινώσει το πάγωμα των διώξεων, σε συνδυασμό με την άρνησή της σε συγκεκριμένες προτάσεις για κινητοποιήσεις που κάναμε (παναττική στις 12/10 με συγκέντρωση στη ΔΔΕ Πειραιά και πανελλαδική στις 24/10), δείχνει ότι συμβάλλουν στο κλίμα εκτόνωσης. Για αυτό δεν συμμετέχουμε στη συνάντηση μαζί του.

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Τα εκλεγμένα μέλη στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά με την ΕΑΑ

Καββαδίας Γιώργος

Χαρτζουλάκης-Θάνος Δημήτρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search