• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΕΔΕ για … «ανάρμοστη συμπεριφορά» σε… Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ!

December 16, 2023 959

Με έκπληξη και οργή ενημερωθήκαμε για την απόφαση του ΔιΔΕ Ημαθίας, κ. Αλατζόγλου, να ξεκινήσει ΕΔΕ εναντίον του συναδέλφου μας Βασίλη Μορέλλα για «την διερεύνηση της συμπεριφοράς του(!), στις 4/5/2022 κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης(!), στην οποία ανήκε έκείνη τη χρονική περίοδο, στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης», όπως αναφέρει η κλήση του για εξέταση από την διενεργούσα την ΕΔΕ!Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Αναλυτικά:

ΕΔΕ για … «ανάρμοστη συμπεριφορά» σε… Γενική Συνέλευση ΕΛΜΕ!

Σε πολιτικές διώξεις προβαίνει -και- ο ΔιΔΕ Ημαθίας;

Με έκπληξη και οργή ενημερωθήκαμε για την απόφαση του ΔιΔΕ Ημαθίας, κ. Αλατζόγλου, να ξεκινήσει ΕΔΕ εναντίον του συναδέλφου μας Βασίλη Μορέλλα για «την διερεύνηση της συμπεριφοράς του(!), στις 4/5/2022 κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης(!), στην οποία ανήκε έκείνη τη χρονική περίοδο, στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης», όπως αναφέρει η κλήση του για εξέταση από την διενεργούσα την ΕΔΕ!

  • Είναι απίστευτο η διοίκηση να παρεμβαίνει στη συνδικαλιστική δράση συναδέλφων, ζητώντας να έχει λόγο για να… καταδικάζει την «ανάρμοστη συμπεριφορά» εκπαιδευτικών εκτός υπηρεσίας, μάλιστα στα πλαίσια του σωματείου τους!
  • Είναι απαράδεκτο ο ΔιΔΕ να ξεκινά μια διαδικασία ΕΔΕ και ενδεχόμενα πειθαρχικής δίωξης για περιστατικά που δεν κατέχει και κυρίωςγια τα οποία δεν έχει γίνει καμία ποινική δίκη, ούτε καν σε πρώτο βαθμό, αφού η πρώτη ως τώρα δικάσιμος είναι τον Μάη του 2024!

Αφετηρία για όλα αυτά είναι μια προδήλως ψευδής μήνυση που κατέθεσαν με καθυστέρηση …μηνών, πέρσι, πέντε στελέχη της ΔΑΚΕ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νικης εναντίον τεσσάρων συναδέλφων από αντίπαλες παρατάξεις. Χαρακτηρίζουμε ως προδήλως ψευδή την μήνυση αυτή (για την οποία τα στελέχη της ΔΑΚΕ έχουν ήδη μηνυθεί, μεταξύ άλλων και για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση από τους συναδέλφους) γιατί, με βάση και τις ανακοινώσεις τις ίδιας ΕΛΜΕ:

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search