• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αυστρία: Απολύθηκε δασκάλα που πρόσφερε σεξουαλικές συμβουλές έναντι αμοιβής

January 10, 2024 649

Ποιο ήταν το kinky ψευδώνυμο για τις υπηρεσίες της

Μπορείς να παρουσιάζεσαι ως «Πάπισσα του Οργασμού» στο διαδίκτυο και παράλληλα να είσαι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο; Στην Αυστρία, η διεύθυνση εκπαίδευσης απέλυσε μια δασκάλα, η οποία προσέφερε διαδικτυακά σεξουαλικές συμβουλές έναντι αμοιβής.

«Μια δασκάλα πρέπει διαρκώς να διασφαλίζει ότι η συμπεριφορά της δεν θέτει σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη του κόσμου στην άσκηση των καθηκόντων της», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Άνω Αυστρίας (βόρεια).
Μέσω σελίδων που διατηρούσε σε Facebook και TikTok, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού», η 47χρονη προσέφερε – με το αζημίωτο – συνεδρίες που απευθύνονταν σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 40-65 ετών, με στόχο να αποκτήσουν «εκρηκτική σεξουαλική ζωή» με χαρακτηριστικό τους «πολλαπλούς οργασμούς».

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Oberösterreichische Nachrichten, η 47χρονη ισχυρίζεται ότι απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, πριν από τα Χριστούγεννα, από το δημόσιο σχολείο όπου δίδασκε 15 ώρες την εβδομάδα.
Η διεύθυνση του σχολείου της είχε ζητήσει να επιλέξει μεταξύ αυτών των δύο «ασυμβίβαστων» δραστηριοτήτων της. Εκείνη αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι «δεν έκανε κάτι κακό».

Δεν εμφανιζόταν γυμνή σε αυτές τις συνεδρίες, εξηγεί. Υπογραμμίζει πως είναι «σοβαρό θέμα» ότι το σεξ παραμένει «ταμπού» στις μέρες μας και ελπίζει ότι η περίπτωσή της θα έπρεπε να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση.

Μετά την απόλυσή της, η 47χρονη δασκάλα σκοπεύει τώρα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search