• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Aσέλγησαν σε 12χρονο μαθητές Γυμνασίου

February 20, 2024 1429

Τέλος δεν έχουν οι κακοποιητικές συμπε ριφορές μεταξύ μαθητών στα σχολεία.

Νέο περιστατικό συνέβη στο Μενίδι, όπου δύο ανήλικοι κακοποίησαν σεξουαλικά άλλο παιδί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του efoni.gr, αλλά και μαρτυρίες μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών, την περασμένη Παρασκευή (16/2) δύο ανήλικοι μαθητές της Δευτέρας και Τρίτης Γυμνασίου αφού κορόιδεψαν έντονα μικρότερο συμμαθητή τους, μετά το πέρας των μαθημάτων προέβησαν σε εξευτελιστικές πράξεις απέναντι στον 12χρονο μαθητή.

Αρχικά του αφαίρεσαν τόσο τα ρούχα όσο και τα εσώρουχα του και στη συνέχεια ασέλγησαν σεξουαλικά σε βάρος του 12χρονου. Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και την Δευτέρα (19/2) εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες που ασέλγησαν σε βάρος του παιδιού τους.

Οι γονείς προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες όσο και με την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αναγκάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του newsbomb.gr.

 Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ σήμερα Τρίτη, οι μαθητές του σχολείου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.

Όσο, όμως, η φτώχεια (οικονομική και πνευματική), ο κοινωνικός αποκλεισμός, οι διακρίσεις, η βία και η εκμετάλλευση κυριαρχούν, τόσο θα οξύνονται τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας. Η ίδια, λοιπόν, η πολιτική της κυβέρνησης, αφού πρώτα σπέρνει τη φτώχεια, την ανεργία και τη μαζική εξαθλίωση, θερίζει διάφορες μορφές βίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search