• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εισβολή τραμπούκων της ΔΑΠ με σιδεριές σε συνέλευση φοιτητών στα Γιάννενα

March 05, 2024 996


«Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους (ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...) εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα».
Εικόνες και πρακτικές από άλλες, σκοτεινές εποχές επικράτησαν σύμφωνα με καταγγελίες στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Επιστημών Υγείας στα Ιωάννινα,  όπου οι φοιτητές μέσα από συλλογικές διαδικασίες οργανώνουν τον αγώνα τους ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που φέρνει η Κυβέρνηση.

Όπως καταγγέλλουν φοιτητές ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους (ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα, ώστε να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να διαλύσουν την συνάθροιση του Φοιτητικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έστειλαν στο «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», μετά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, «ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους (ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων) εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα, ώστε να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να διαλύσουν την συνάθροιση του ΦΣ.». 

 
 

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά –που κρατούσαν στα χέρια τους σιδεριές– τράπηκαν σε φυγή όταν κατάλαβαν ότι τους καταγράφουν με τα κινητά τους οι φοιτητές.

 

Όπως τονίζει το «Μένουμε Ενεργοί», αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες σχολές.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά από τη συζήτηση των φοιτητών, θα πραγματοποιούνταν συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να καλέσει σε εξ’ αναβολής Γενική Συνέλευση τις επόμενες ημέρες.

«Η Γ.Σ. τελικά ορίστηκε για τις 5/3 στις 15:00, ωστόσο τα μέλη της ΔΑΠ στο ΔΣ που είχαν στην κατοχή τους τα πρακτικά και τη σφραγίδα, αρνήθηκαν να σφραγίσουν την απόφαση. Εκείνη τη στιγμή ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους (ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων) εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα, ώστε να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να διαλύσουν την συνάθροιση του Φ.Σ.» σημειώνουν οι φοιτητές προσθέτοντας ότι οι δράστες «σαν γνήσιοι τραμπούκοι, κρατούσαν σιδεριές».

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά –που κρατούσαν στα χέρια τους σιδεριές– τράπηκαν σε φυγή όταν κατάλαβαν ότι τους καταγράφουν με τα κινητά τους οι φοιτητές.

 

Όπως τονίζει το «Μένουμε Ενεργοί», αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες σχολές.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search