• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Έπεσε η οροφή σε νηπιαγωγείο - Από τύχη γλίτωσαν τα παιδιά

October 06, 2024 467

Κατέρρευσε η ψευδοροφή στο 1ο Νηπιαγωγείο Γραμματικού και τα παιδιά, από τύχη, γλίτωσαν! Είχαν σχολάσει τα νήπια, όταν έπεσε το ταβάνι- η ψευδοροφή- στο σχολείο τους!

Σχολεία - παγίδες και αυτοαξιολογημένα στα οποία παραμονεύει ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μαθητών - καθηγητών - γονιών

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη του δήμου Μαραθώνα, στον οποίο ανήκει και το Γραμματικό, «φωνάζει» για ακαταλληλότητα του κτηρίου, το οποίο βρίσκεται κάτω από εξέδρες γηπέδου! Η Αντιπολίτευση καταγγέλλει το συμβάν και πιέζει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια- κυρίως- των παιδιών. Ο Αριστείδης Παπουτσής, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του έγραψε: «Τόσους μήνες ζητάμε τα νομιμοποιητικά έγγραφα του συγκεκριμένου χώρου και ακόμη μας τα δίνουν…»

 

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε: «Θέλω να εκφράσω την λύπη μου και την μεγάλη ανησυχία για το περιστατικό στο Νηπιαγωγείο του Γραμματικού. Σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πρόβλημα, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σχολείο και κίνησα τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιβάλλεται η ψυχραιμία και η συνεργασία όλων μας ώστε να λυθούν τα προβλήματα και να επιβληθούν οι οποίες ευθύνες αναλογούν στο καθένα. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου, ότι με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και των δασκάλων θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες που έγινε το συμβάν. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, ότι είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε ότι προκύπτει».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Εμείς-Μαραθώνας», μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα έχουν αποστείλει (με ημερομηνία αποστολής 23 Σεπτεμβρίου 2024) στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής αίτημα για «διασφάλιση σωστής λειτουργίας σχολικού χώρου (Νηπιαγωγείου), και έλεγχο τεχνικών μελετών-τήρηση των προδιαγραφών.

Συμπερασματικά αναγκαία όσο ποτέ η διεκδίκηση σύγχρονων, και ασφαλών Σχολικών Κτιρίων

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search