• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Ψεύτικες δικαιολογίες για τη ντροπιαστική συμπεριφορά του Μητσοτάκη στην Κερκυραία συνταξιούχο που του είπε «πεινάω»

June 03, 2024 723

Ο Μητσοτάκης πήγε να δικαιολογήσει τη ντροπιαστική συμπεριφορά του στην κυρία που του είπε «πεινάω» και τα έκανε χειρότερα – «Την έφερε ο επίσκοπος»

Ανεκδιήγητες δηλώσεις έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το συμβάν στην Κέρκυρα - Εμφάνισε φαιδρές δικαιολογίες και μίλησε για "κοπτοραπτική"
 

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη ντροπιαστική συμπεριφορά του στην ηλικιωμένη κυρία στην Κέρκυρα που του είπε ότι πεινάει, με εκείνον να μεταφέρει την ευθύνη του στην… εκκλησία.

Θυμίζουμε ότι η κυρία είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι παίρνει 440 ευρώ σύνταξη και πληρώνει 300 ευρώ ενοίκιο.

Εμφανιζόμενος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν απολογήθηκε για την οικτρή στάση του προς τη χαμηλοσυνταξιούχο, αλλά επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα κάνοντας λόγο για… «κοπτοραπτική».

Όταν οι δημοσιογράφοι έθιξαν το περιστατικό, ο πρωθυπουργός έκανε τον θιγμένο, εμφανίζοντας μια τραγική δικαιολογία που υποτιμούσε τη νοημοσύνη των τηλεθεατών:

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης. Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος», ήταν η ανεκδιήγητη απάντηση του.

«Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου», πρόσθεσε.

Δυστυχώς για τον κ.Μητσοτάκη, το ντροπιαστικό βίντεο που έγινε viral στα social media, ήταν ατόφιο, δεν είχε υποστεί καμία «κοπτοραπτική» και έδειχνε την ωμή συμπεριφορά του πρωθυπουργού στους συνταξιούχους που με ευθύνη του ζουν τον εφιάλτη της απόλυτης φτώχειας.

Η ηλικιωμένη κυρία δεν ήταν κάποια… «αποσκευή» που «του την έφερε» του πρωθυπουργού ο καθολικός επίσκοπος. Πολύ χονδροειδής έκφραση που φτάνει σε επίπεδα απρέπειας. Και η απρέπεια πηγαίνει «πακέτο» με την αναισθησία. Αυτή δηλαδή που επέδειξε ο Μητσοτάκης προς την κυρία που του είπε απελπισμένη ότι πεινάει, με εκείνον να της αποκρίνεται «ευχαριστώ πολύ που ήρθατε»!

Τι σχέση είχε ο επίσκοπος που ήταν μαζί με την κυρία, ώστε να κάνει «πάσα» στην εκκλησία ο πρωθυπουργός; Αυτή η γυναίκα είχε προσωπικά βάσανα, προσωπικά παράπονα και έτσι τα εξέφρασε. Δεν πήγε ως… γκρουπ με τον επίσκοπο, πήγε ως Ελληνίδα πολίτης. Αν μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της η εκκλησία, δεν θα είχε αναζητήσει τον Μητσοτάκη. Πήγε στον πρωθυπουργό, γιατί εκείνος είναι υπεύθυνος για τη φτώχεια της. Και ο αναίσθητος πρωθυπουργός πέταξε το «μπαλάκι» ξανά στην εκκλησία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο» και πρόσθεσε ότι δεν είναι μάγος για να αυξήσει τις συντάξεις ή να τις διπλασιάσει.

Φυσικά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, αφού ο πρωθυπουργός μπορεί να μην είναι μάγος, αλλά η κυβέρνηση κάνει συνεχώς «μαγικά» κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος, απευθείας αναθέσεων, εξασφάλισης των golden boys και κρατικών περικοπών, με έναν τεράστιο όγκο χρήματος που καταλήγει οπουδήποτε αλλού, παρά στους συνταξιούχους που πληρώνουν μια ζωή εισφορές για να λαμβάνουν σήμερα ψίχουλα.

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search