• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Πρωτοφανές θράσος: Ο Μπέος κάνει… πλακίτσα με υφυπουργό για τα νεκρά ψάρια – «Με σκορδαλιά για να μην έχουν μυρωδιά» (Video)

September 02, 2024 403

Αστειάκια και γελάκια για την τραγωδία με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό συνόδευσαν τη συνάντηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστο Κέλλα.

Κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο Βόλου, όπου συζήτησαν και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων επιχειρηματιών και αλιέων του Παγασητικού κόλπου, ο Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε τον Χρήστο Κέλλα με ένα άστοχο τουλάχιστον αστείο για τα νεκρά ψάρια.

 

«Έχουμε και φρέσκο ψάρι από τη λίμνη Κάρλα με σκορδαλιά, για να μην έχει μυρωδιά», θεώρησε πρέπον να πει ο Αχιλλέας Μπέος, με τον Χρήστο Κέλλα να ρωτά: «Ζωντανό είναι;» και τον δήμαρχο Βόλου να απαντά: «Από αυτά που ήρθαν».

Στο τέλος της συνάντησης, ήρθε και η ώρα για τις σοβαρές δηλώσεις. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Με ενημέρωσαν για τα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση για αλιείς και επιχειρηματίες που εθίγησαν από την καταστροφή. Είχαμε μία συνεργασία και είμαστε σε καλό δρόμο για τους ανθρώπους που επλήγησαν».

 

Ο Υφυπουργός Χρήστος Κέλλας δήλωσε: «Η Κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό όλων όσοι επλήγησαν και θα υπάρξουν αποζημιώσεις εκεί που χρειάζονται. Θα περιλαμβάνεται και η Αλιεία».

Ο Υφυπουργός Χ. Τριαντόπουλος τόνισε: «Ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση της περιοχής μετά το ακραίο φαινόμενο στον Παγασητικό. Αφορά την επιχορήγηση μέσα από την πλατφόρμα My business support που είναι ήδη ενεργοποιημένη. Θα υπάρξει ενίσχυση για τη Θεσσαλία και θα προχωρήσουμε σε αναστολές των υποχρεώσεων ασφαλιστικών και φορολογικών. Κάναμε συζητήσεις με τους φορείς για να ξεκινήσει η προβολή της περιοχής και του Παγασητικού».

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search