• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Eπιχείρηση τρομοκράτησης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών

September 29, 2020 404

 

Επιχείρηση τρομοκράτησης του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών έστησαν το βράδυ της Κυριακής, δυνάμεις της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα της ΟΠΚΕ, κάνοντας σωματικούς ελέγχους σε μαθητές-μαθήτριες και εθελοντές-εθελόντριες, με το πρόσχημα των «ερευνών για ναρκωτικά».

Όπως σημειώνεται σε σχετική καταγγελία από το ίδιο το Σχολείο και την Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό»:

«Το βράδυ της Κυριακής 27ης Σεπτέμβρη και λίγο πριν να τελειώσουν τα μαθήματα της τελευταίας βάρδιας 6-9μμ (μαθήματα που γίνονται κάθε Κυριακή) δυνάμεις της ΟΠΚΕ απέκλεισαν ουσιαστικά με 2 οχήματα την είσοδο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, κάποιοι χωρίς μάσκες και χωρίς διακριτικά (αρ. μητρώου), ενώ αντίθετα όλος ο κόσμος του σχολείου τηρεί απρόσκοπτα τα υγειονομικά μέτρα, με μάσκες και αντισηπτικά. Για όλα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.»

«Όποιος/α έβγαινε από το χώρο, μαθητής/τρια, εθελοντής/ντρια οι δυνάμεις καταστολής τον έστηναν στον τοίχο, κάνοντας… σωματικό έλεγχο. Ο έλεγχος υποτίθεται ήταν για… ναρκωτικά και μάλιστα, για τα προσχήματα, ρώτησαν “τι χώρος είναι εδώ και βγαίνει τόσος κόσμος;”, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά κράτος και αστυνομία και την τοποθεσία του Σχολείου και τις δράσεις μας, οι οποίες είναι πάντα δημόσια ανακοινωμένες. Φυσικά και δεν βρήκαν το παραμικρό.»

Επιπλέον: «Το συμπέρασμα είναι απλό: η αστυνομία έχοντας εντολές από την πολιτική ηγεσία, από την ακροδεξιά του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοΐδη, μετά από τα Εξάρχεια και τις καταλήψεις στοχοποιεί το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search