• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Επικαιροτητα

Η τραγική ιστορία της γιαγιάς από τη Λαμία και το πρόστιμο των 300 ευρώ! - ΒΙΝΤΕΟ

February 08, 2021 391

 

 
 
 
Πρόστιμο 300 ευρώ κόπηκε σε γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση στη Λαμία - Η τραγική ιστορία πίσω από τη μετακίνηση της

Πρόστιμο 300 ευρώ κόπηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου σε γιαγιά στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, επειδή πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της. Σύμφωνα με το lamiareport, η γιαγιά τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ξεχαστεί από την τραγική της ιστορία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 80χρονη έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της. Επειτα από το θάνατο του εγγονού της, η ηλικιωμένη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Ωστόσο, την εντόπισαν άμεσα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν. 

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή....», ήταν η δήλωση της γιαγιάς στο lamiareport. 

Άλλη μια "ένδειξη αγάπης" που θα έλεγε και ο τσεκουράτος υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης προς τους μη έχοντες για να δουλεύουν περισσότερο και να ξεχνούν τον πόνο τους!  Ή όπως θα έλεγε και ο πρωθυπουργός τα πρόστιμα είναι αναγκαία για την αναθέρμανση της οικονομίας!

Ανάλγητοι, χοντρόπετσοι, κυνικοί, αδυσώπητοι, αμείλικτοι, άσπλαχνοι, ανηλεείς, ανελέητοι, άκαρδοι, άπονοι, σκληροί, απάνθρωποι, παλιάνθρωποι, μισάνθρωποι, αυταρχικοί, δεσποτικοί, τύραννοι .... δεν υπάρχουν λέξεις...!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search