• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Δε «χώρεσε» το γήπεδο Αργυράδων στο υπόμνημα της ΕΠΣΚ

November 10, 2021 2037

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας συναντήθηκε με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, για να της εκθέσουν τα προβλήματα των γηπεδικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfupress.com, όλου του νησιού.

Ωστόσο σε ολόκληρο υπόμνημα που παραθέτουμε δε χώρεσαν έστω και δυο αράδες για το γήπεδο Αργυράδων που κατάργησε η δημοτική αρχή του Δήμου Κορισσίων το 2003. Από τότε ο ιστορικός Κρόνος που έχει εκπροσωπήσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο κατακτώντας και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής το 2018 – 19 είναι ξεσπιτωμένος.

Η προκλητική αδιαφορία που φτάνει τα όρια της εμπάθειας προς τον Κρόνο και τις Αργυράδες από την πολιτεία τις εκάστοτε δημοτικές και περιφερειακές αρχές, τους βουλευτές και κάθε ανευθυνοϋπεύθυνο συνεχίζεται και από τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ με πρόεδρο τον Ι. Βλαχόπουλο. Γιατί;

 

Το Υπόμνημα που της κατατέθηκε:

« Κυρία Δήμαρχε,

Η Ένωσή μας ιδρύθηκε το 1952 και είναι από τις παλαιότερες ΕΠΣ στην Ελλάδα, αριθμεί 50 περίπου ομάδες με κατ’ ελάχιστον 250 άτομα στα Δ.Σ. των μελών σωματείων μας.

Επίσης αριθμεί 5000 μέλη (περίπου) των σωματείων μας, 60 προπονητές, 30 παρατηρητές αγώνων , 55 διαιτητές και παρατηρητές, 20 γιατρούς αγώνων και πολλούς φιλάθλους σε όλο το νησί.

Είμαστε λοιπόν πολλοί για να μην μας υπολογίζει κανείς!!!!

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν στο νησί μας 12 γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα και 2 με φυσικό χλοοτάπητα( δημοτικά).

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων ευθύνη σας, είναι από απελπιστική έως τραγική!!!

Η ευθύνη βεβαίως είναι διαχρονική!! Έχετε όμως την αποκλειστική ευθύνη των παρακάτω:

1) Στο γήπεδο των Καστελλάνων με φυσικό χλοοτάπητα κάηκε (ο χλοοτάπητας) επειδή η ΔΕΥΑΚ έκοψε το νερό και δεν ποτιζόταν το χόρτο.

2) Το ιστορικό γήπεδο Κοντοκαλίου έκλεισε ύστερα από 30 χρόνια επειδή δεν δόθηκε ένα ευτελές ποσό για (πάγκους-αποδυτήριαα) για να σουλουπωθούν λίγο!!! Εφόσον επίκειται αλλαγή χλοοτάπητα από την Περιφέρεια!!!! Με αποτέλεσμα 4 σωματεία να ξεσπιτωθούν και ένα από αυτά να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

3) Στο γήπεδο Λευκίμμης υπάρχουν μέχρι και σήμερα 4-5 τσουβάλια καουτσούκ τα οποία δεν τοποθετούνται λόγω της διαμάχης του Προέδρου του ΣΥΠΑΠ και του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας.

4) Χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις στα γήπεδα Περιβολίου , Αγ. Ματθαίου, Στρογγυλής , Αγιών Δέκα, Αυλιωτών, Παλαιοκαστριτών, Καρουσάδων, Κασσιώπης και Πετριτή.

Στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών που επισκέφθηκα χθες οι προβολείς που υπάρχουν, φωτίζουν το δάσος και όχι το γήπεδο λόγω του ισχυρού ανέμου, άλλαξαν θέση. Οι παράγοντες έχουν ειδοποιήσει τον Δήμο αλλά δεν έγινε τίποτα , επίσης πρέπει να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης για το γήπεδο της Άνω Κορακιάνας, ένα ιστορικό γήπεδο που έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Η Δημοτική ενότητα Φαιάκων δεν έχει γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και για το γήπεδο Αγίου Μάρκου και Αγίου Νικολάου.

Σε όλα σχεδόν τα γήπεδα πλην εξαιρέσεων δεν γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών!!!

-Τα σκουπίδια στοιβάζονται έξω από τα γήπεδα ένα μεγάλο ζήτημα είναι το θέμα των απινιδωτών .

Πρέπει σε κάθε γήπεδο να υπάρχει και ένα απινιδωτής .

-Κάθε Σαββατοκύριακο την ώρα διεξαγωγής των αγώνων 3-6 να υπάρχει stand by ασθενοφόρο μόνο για τα μάτς που διεξάγονται.

Προχθές στο γήπεδο Ολύμπου ένας αθλητής κατέρρευσε και το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 40 λεπτά, αν χάσουμε αθλητή, πρέπει να φύγουμε όλοι από το νησί!!!!

Οι ομάδες επιβαρύνονται με σημαντικά ποσά για την διεξαγωγή Rapid Test τουλάχιστον για φέτος να μας προσφέρετε οικονομική βοήθεια, είτε να μεριμνήσετε για διεξαγωγή των Test την Παρασκευή ή στα Κέντρα Υγείας ή στο Νοσοκομείο.

Θέλω να σας επισημάνω ότι η περιφέρεια έχει εντάξει πολλά γήπεδα για αλλαγή χλοοτάπητα και παρουσιάζει ένα σημαντικό έργο σε σχέση με τον Δήμο και ευχαριστούμε δημόσια για αυτό.

Τα προβλήματα είναι πολλά το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο στενάζει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο φυτοζωεί.

Βοηθείστε !!!!!!!»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search