• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Με επιτυχία το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά του συνδέσμου προπονητών Κέρκυρας για τον Κωνσταντίνο

September 12, 2022 55

Με ανακοίνωσή του o Σύνδεσμος Προπονητών, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του φιλανθρωπικού τουρνουά για τον Κωνσταντίνο. Αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: "Με μεγάλη μας ικανοποίηση είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν τον ταμία του συνδέσμου για να συνεισφέρουν οικονομικά για τον ιερό σκοπό του τουρνουά-κάτι που με συγκίνησε ιδιαιτέρως ως άνθρωπο και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους ανεξαιρέτως μικρής ή μεγάλης συμμετοχής είτε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είτε στο οικονομικό. Αποδείξατε όλοι σας ότι η ανθρωπιά περισσεύει και ότι είστε δίπλα στις προσπάθειες του συνδέσμου μας να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο. Σας θέλουμε διπλά μας και αύριο, συνεχίστε να μας στηρίζετε στο δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστούμε, σας συγχαίρουμε, σας είμαστε ευγνώμονες."

Η ανακοίνωση

Μέσα σε απολύτως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και μεγάλη διάθεση προσφοράς απ' όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, άντρες γυναίκες και παιδιά πραγματοποιήθηκε χθες 10/09/2022 το 1ο φιλανθρωπικό τουρνουά του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας. Ο σκοπός του επιτεύχθηκε πλήρως.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν τον ταμία του συνδέσμου για να συνεισφέρουν οικονομικά για τον ιερό σκοπό του τουρνουά-κάτι που με συγκίνησε ιδιαιτέρως ως άνθρωπο και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους ανεξαιρέτως μικρής ή μεγάλης συμμετοχής είτε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι είτε στο οικονομικό. Αποδείξατε όλοι σας ότι η ανθρωπιά περισσεύει και ότι είστε δίπλα στις προσπάθειες του συνδέσμου μας να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο. Σας θέλουμε διπλά μας και αύριο, συνεχίστε να μας στηρίζετε στο δύσκολο έργο μας. Σας ευχαριστούμε, σας συγχαίρουμε, σας είμαστε ευγνώμονες.

Συγχαίρουμε την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ, την ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, την ομάδα παλαιμάχων του ΡΟΜΑ, την ομάδα ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ παλαιμάχων ,την ομάδα των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, την ομάδα παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΟΥ, για τη διάθεσή τους να συμμετάσχουν στο τουρνουά, τη γιατρό του αγώνα Κα Λαβράνου Φωτεινή και της ευχόμαστε καλή τοποθέτηση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και καλή σταδιοδρομία, στούς διαιτητές Κο Τάσο Κορίκη και Κο Γεώργιο Αρμενιάκο πολλά συγχαρητήρια για την αφιλοκερδή προσφορά τους να διαιτητεύσουν και τους 3 αγώνες, τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για τη διάθεση του γηπέδου για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά, την διοίκηση της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε, τον ανώνυμο χορηγό των νερών που προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές ευχαριστούμε πάρα πολύ, και τέλος τον γιατρό Κο Γιάγγα Χρήστο που είχε την μεγάλη ευχαρίστηση να μας διαθέσει το ασθενοφόρο της CORFUMEDICA συγχαίρουμε και ευχαριστούμε.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι με αυτές τις αξίες που μας στηρίζουν, παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search