• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Έ «Χ» ασε έδαφος ο Κρόνος 1 – 1 με τον ΠΑΟ Κορακιάνας – Βραβεύτηκε ο Β. Καλούδης! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

January 29, 2023 445

 

Έ«Χ»ασε έδαφος ο Κρόνος, αφού αναδείχτηκε ισόπαλος σήμερα, Κυριακή, 29/1, στο γήπεδο Περιβολίου με τον ιστορικό ΠΑΟ Κορακιάνας. Το τελικό 1 – 1 επισφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και μάλλον δεν ικανοποίησε καμιά από τις δυο, αφού είχαν και οι δυο στόχο τη νίκη για διαφορετικούς βαθμολογικά λόγους. Σε έναν αμφίρροπο και ενδιαφέροντα αγώνα που παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλαθλοι, οι φιλοξενούμενοι στο 92΄με τον Κοιλιάραέχασαν ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πολύ δυνατά μπήκε ο Κρόνος στον αγώνα και κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά. Ο νεαρός Λέσσης στο 12΄πέτυχε το 1 – 0 με πλασέ από θέση τετ α τετ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό. Στη συνέχεια  οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και στο 30΄ισοφάρισαν σε 1 - 1 με σουτ έξω από την περιοχή του Πάγκαλη. Ο Λέσσης στο 35΄δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και χάθηκε μια καλή ευκαιρία. Ωστόσο και ο Ανδριώτης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και διατήρησε το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε και πολύ η εικόνα του Β΄ ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη κατοχή μπάλας και να χάνουν σπουδαία ευκαιρία με τον Γκερέκο από θέση τετ α τετ. Στο 92΄ο Κοιλιάρας δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα χάνοντας μια καλή ευκαιρία. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Γραικού Γ. και όλοι ελπίζουν να μην είναι σοβαρός.

Διαιτητής: Βασίλης Δράμπαλος

Βοηθοί: Δημήτρης Βασιλείου – Γιώργος Κυπριώτης

Παρατηρητής: Αντώνης Γελέκας

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Καλούδης, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Γραικός Ι. , Δαφνής, Ίσερης Α., Γραικός Γ. Λέσσης. Έπαιξαν και οι: Κουλούρης Θ., Καρύδης, Γεωργοπάλης, Σαγιάς.

ΠΑΟ Κορακιάνας (Σαββανής Κ.) Γκουτζαμάνης, Σκούρας Αλ., Ανυφαντής, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Πάγκαλης, Κονισπολιάτης, Μποζίκης, Σκούρας Σ., Κοιλιάρας, Ρέτσης. Έπαιξαν και οι: Γκερέκος, Ιμέρι

 

Η βράβευση του Βασίλη Καλούδη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συγκινητική η εκδήλωση της βράβευσης του Βασίλη Καλούδη που τιμήθηκε από τον Κρόνο για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα. Ήταν μια εξαιρετική κίνηση του προέδρου Κώστα Καββαδία και του ΔΣ. Μάλιστα ανάλογη πρόταση έγινε και προς τον Γιάννη Καραϊσαρλή που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καλούδης είναι από τους μακροβιότερους προέδρους του Κρόνου και έθεσε τις βάσεις για μια αξιόλογη πορεία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Έχει διατελέσει πρόεδρος για έξι και περισσότερα χρόνια και μάλιστα σε διαφορετικές περιόδους και σε περιόδους που η ομάδα είχε σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Συγκεκριμένα τις περιόδους 1991 – 93, 1995 – 97, 2003 -04 και 2007 -08. Είναι, επίσης, γνωστό ότι παρόλο που εδώ και χρόνια απέχει από τα διοικητικά της ομάδας, όμως είναι παρών και συμπαραστέκεται με πολλούς τρόπους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search