• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Λυτρωτής ο Πουλημένος στο 93΄: ΑΟ Χαλκίς- Λευκίμμη 2-2

March 11, 2023 400

Με γκολ του Πουλημένου στο 93΄η ΑΕ Λευκίμμης απέφυγε την ήττα στη Χαλκίδα από τον ΑΟ Χαλκίς

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς ο Κωστακιώτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1. Στο 21’  ο Κωστακιώτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά το σουτ του Βέρμπη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από εκείνο το σημείο οι Ευβοιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και έξι λεπτά αργότερα σέντρα του Λεσάι από δεξιά και ο Γκιόκας με κεφαλιά  έστειλε τη μπάλα στο πλαίνό δίχτυ ισοφαρίζοντας σε  1-1.

Στο 35΄ ο Γκιόκας ελίχθηκε και έδωσε στον Α. Μπαλωμένο το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Παγκράτη. Στο 38΄ ο Γκιόκας κέρδισε τη μπάλα από τον Παγκράτη ο διαιτητής Κατσίνης είδε επιθετικό φάουλ.

Η Χαλκίδα μπήκε πολύ δυνατά και στην επανάληψη. Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους παράλληλο γύρισμα του Γκιόκα ο Παγκράτης έδιωξε προ του Κυριακού. Στο 62΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι χέρι μέσα στην περιοχή της Λευκίμμης.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ στο 69΄.Εκτέλεση φάουλ του Α. Μπαλωμένου ο Γκιόκας πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παγκράτη.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Κυριακού έφυγε στο χώρο και άνοιξε για τον Α. Μπαλωμένο που με σουτ δυναμίτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το  2-1.

Στο 74΄ ο Γκιόκας κέρδισε τη μπάλα πέρασε έναν αμυντικό αλλά ο Παγκράτης έσωσε την εστία του. Στη φάση αυτή ο επιθετικός της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκε έντονα για ανατροπή.

Προσωπική ενέργεια από τον Μάρκου στο 80΄ που προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα τελευταία στιγμή έκοψαν οι αμυντικοί. Στο 87΄το σουτ του Γαστεράτου πέρασε λίγο έξω από την εστία της Χαλκίδας

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια φάση διαρκείας που οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και είχαν δυο οριζόντια δοκάρια ο Πουλημένος τελικά ισοφάρισε σε 2-2.

ΑΟ Χαλκίς (Π. Ελευθερίου) Βλάμης, Λεσάι, Μάρκου, Μαντζουρανάκης, Δεληγιάννης, ζαχαράκης, Α. Μπαλωμένος, Μπράιαν (68΄ Αναγνώστου), Κατσαρής (87΄ Θύμιο), Γκιόκας, Κυριακού

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Παγκράτης, Παπαγεωργίου, Πότσης, Χατζηστάμου (56΄ Λώμης), Πουλημένος, Βέρμπης,  Κωστακιώτης, Τουρμούσογλου (48΄ Τσεβανέδης),  Γαστεράτος, Καρβούνης, Γρηγοριάδης

Με στοιχεία από το starsports.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search