• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επιστροφή στις νίκες - Ο Κρόνος 3 – 1 τον Αχιλλέα Νυμφών (ΦΩΤΟ)

March 26, 2023 452

Επιστροφή στις νίκες για τον Κρόνο. Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε μια εβδομάδα ο Κρόνος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3 – 1 του Αχιλλέα Νυμφών σήμερα Κυριακή 26/3 στο γήπδεδο Περιβολίου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Λεωνίδας Λέσσης που πέτυχε δυο γκολ. Μόλις στο 12΄ο Λέσσης αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Γκίτση και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1 – 0. Γκολ- φωτοτυπία και το 2 – 0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Μπάσιμο από δεξιά του Λέσση κάθετη του Γκίτση και η μπάλα στα δίχτυα.  Αναγκαστική αλλαγή Γκίτση με ελαφρύ τραυματισμό. 2 – 0 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου με τον Κρόνο να έχει τον απόλυτο έλεγχο να μην απειλείται και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες.

Σαρωτικός ο Κρόνος στο Β΄ ημίχρονο είχε την υπεροχή και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τον χορό των χαμένων ευκαιριών άνοιξε ο Λέσσης στο 50΄που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να πετύχει χατ τρικ. Συνέχισε ο Σουλάνης στο 55΄. Δυο φορές ο Γραικός Τζ. στο 60΄και στο 72΄έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ. Χαμένη ευκαιρία και για τον Ίσερη Α. στο 70΄. Στη συνέχεια χρειάστηκε ο Ανδριώτης να δείξει την κλάση του πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση. Άτυχος ο Ανδριώτης που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Λευκίμμης, χωρίς κάτι σοβαρό. Στο 89΄οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2 – 1, αλλά δεν μπόρεσαν κάτι καλύτερο. Ο Σουλάνης στο 95΄αξιοποίησε την πάσα του Γραικού Τζ. και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Μια πανάξια νίκη για τον Κρόνο που ικανοποίησε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα

Την επόμενη αγωνιστική o Κρόνος αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου στο γήπεδο του Πετριτή.

Διαιτησία: Βλάσσης – Γαρδικιώτης – Δημητράς

Παρατηρητής Γελέκας

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης,  Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Καλούδης,  Λέσσης, Γκίτσης, Γεωργοπάλης, Δαφνής,  Γραικός Τζ., Ίσερης Α., Έπαιξαν και οι: Κουλούρης, Γιαννακόπουλος, Γραικός Τζ., Καββαδίας Ε., Χατζής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: Εκκρεμεί

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search