• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

4άδα ελπίδας και εμπειρίας για τον Κρόνο

July 21, 2020 1263

 

Μια ακόμα 4άδα μεταγραφών ανακοίνωσε ο Κρόνος Αργυράδων που μετά την περσινή περιπέτεια της αποχής από τα τοπικά πρωταθλήματα θα εμφανιστεί αξιόμαχος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ.

Η διοίκηση του Κώστα Καββαδία επενδύει στα νέα παιδιά από τις Ακαδημίες. Έτσι ανακοίνωσε την άνοδο τριών ακόμα παιδιών. Πρόκειται για τους Ευγένιο Νικομάνη, Χάρη Κισκήρα και Κωνσταντίνο Βάρελη.

Μέχρι τώρα επτά από τις δέκα συνολικά μεταγραφές προέρχονται από τις Ακαδημίες. Ωστόσο δε θα υστερεί σε παίκτες με εμπειρία, παίκτες καταξιωμένους στο κερκυραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του έμπειρου και πολύτιμου Γιάννη Δαφνή με ...προϋπηρεσία σε ΟΦΑΜ, Ατρόμητο  Στρογγυλής, Αστέρα Μωραϊτίκων, ΑΕ Διδυμότειχου και Ατρόμητο Κερατσινίου.

Από μέρα σε μέρα αναμένονται ανακοινώσεις συνεργασίας έμπειρων και καταξιωμένων παικτών τόσο από τις Αργυράδες, όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Αλλά και άλλες σημαντικές ειδήσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα και θα τονώσουν το ενδιαφέρον για τον Κρόνο.

Η διοίκηση και τα μέλη του Κρόνου Αργυράδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Δαφνή. Με πολυετή εμπειρία και πολλές συμμετοχές έχει περάσει από αρκετές ομάδες όπως Οφάμ, Στρογγυλή, Μωραίτικα, Αε Διδυμότειχου και Ατρόμητο Κερατσινίου.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Κρόνου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.


Η διοίκηση και τα μέλη του Κρόνου Αργυράδων  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άνοδο τριών δικών μας παιδιών στο δυναμικό της μεγάλης ομάδας. Καλοσωρίζουμε λοιπόν τα παιδιά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία 

Νικομάνης Ευγένιος

Κισκήρας Χάρης

Βάρελης Κωνσταντίνος

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search