• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κεραυνοί μεταγραφών στον Άγιο Νικόλαο : Χαρβαλιάς, Αρμενιάκος, Κουλούρης, Μαράι...

August 26, 2020 687

 

Κεραυνοί μεταγραφών για την ομάδα του Αγίου Νικολάου που ενισχύεται σηαμντικά εν όψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΚ. 

Η μεγάλη ... βόμβα ακούει στο όνομα Άκης Χαρβαλιάς. Ο κανονιέρης που έχει διακριθεί με τη φανέλα του ΟΦΑΜ, ενώ, πέρυσι πέρασε από τον Θιναλιακό της Γ' εθνικής και στη συνέχεια στην ομάδα του Άη Μαθιά. 

Στο δυναμικό της ομάδας του Κώστα Καλούδη προστέθηκαν και οι: Χριστόφορος Αρμενιάκος, Νίκος Κουλούρης και Τίκο Μαράι.

Οι ανακοινώσεις

-Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Άκη Χαρβαλιά. Ο Άκης είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε τη καριέρα του απο τις Ακαδημίες Ελπίδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ταυρωπό Καρδίτσας ,ΑΠΟ Καρπενησίου ,Αο Καρδίτσας ,ΟΦ Ιεράπετρας , Αε Λεονταρίου ,Απόλλωνα Μακρυχωρίου , Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας,ΑΕ Σελλάνων. Από το 2017 έως το 2019 αγωνίστηκε στον ΟΦΑΜ με τον οποίον αναδείχθηκε πρώτος σκορερ το 2018-19. Στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε με τον Θιναλιακο στη Γ εθνική και στο δεύτερο στον ΟΦΑΜ. Πρόκειται για έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1. Άκη καλωσόρισες στον Κεραυνό!

-Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Χριστόφορου Αρμενιακου. Ο Χριστόφορος είναι 33 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Έχει μακρά πορεία στο ποδόσφαιρο της Κέρκυρας με τις φανέλες του ΟΦΑΜ, του Ολύμπου, της Βολιδας Κάτω Γαρουνα και πέρυσι του Αστέρα Μωραιτικων. Η ποιότητα και η εμπειρία του θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1. Χριστοφορε καλωσόρισες στον Κεραυνο!

-Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Νίκου Κουλουρη. Ο Νίκος θα μας βοηθήσει στη φετινή μας προσπάθεια με την εμπειρία και την αγωνιστικότητα του. Είναι 33 ετών και αγωνιζόταν στην ομάδα των Βασιλατικων. Νίκο καλωσόρισες στον Κεραυνο!

-Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή για φέτος. Ο Τικου Μαραι είναι από σήμερα μέλος της ομάδας μας. Αποτελεί έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή, με πολύ ταλέντο και όρεξη για διακρίσεις. Είναι 18 ετών και αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Περιβολιου. Τικου καλωσόρισες στον Κεραυνό!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search