• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κεραυνός Αγίου Νικολάου: "Αναμένουμε να υλοποιηθεί το έργο και το γήπεδό μας να γίνει ξανά λειτουργικό. Τίποτα λιγότερο!"

December 03, 2020 706
Με ανακοίνωσή του ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου αναφέρεται στο έργο της βελτίωσης του γηπέδου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "...αναμένουμε να υλοποιηθεί το έργο και το γήπεδό μας να γίνει ξανά λειτουργικό. Τίποτα λιγότερο!
Αν το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ έργο χαθεί και τα λεφτά που υπάρχουν στο Υπουργείο για το γήπεδό μας δεν απορροφηθούν, τότε προφανώς μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία η οποία καλώς ή κακώς θα έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο."
Αναλυτικά:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας, προ ολίγων ημερών, μέσω του νομικού συμβούλου μας κ. Νικόλαου Ρέβη που μας εκπροσωπεί, ο Δήμαρχος κ. Λέσσης προτίθεται να εντάξει το έργο με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας του Αγίου Νικολάου» στον προϋπολογισμό του Δήμου. Τονίζοντας όμως πως στα ταμεία του Δήμου δεν υπάρχει το απαραίτητο ποσό για την ολοκλήρωση του έργου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα ξεκινήσει το έργο με όσα λεφτά διαθέτει ο Δήμος (ότι και αν σημαίνει αυτό) αλλά ο χρόνος ολοκλήρωσής του έργου είναι άγνωστος.
 
Εμείς σαν κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Αγίου Νικολάου δηλώνουμε τα εξής:
Μετά τον τεράστιο αγώνα που έχουμε κάνει σαν σωματείο, έχουμε καταλήξει σε δύο αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα:
Πρώτον, το έργο με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας του Αγίου Νικολάου» έχει εγκριθεί, ονοματοδοτηθεί και χρηματοδοτηθεί με 275.100 ευρώ μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (Αρ. Πρωτ. 85796).
Δεύτερον, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 31/8/20, όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου, ο Δήμαρχός μας κ. Λέσσης αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματός μας για υλοποίηση του εγκεκριμένου, ονοματοδοτημένου και χρηματοδοτημένου έργου, δεσμεύθηκε ότι θα πραγματοποιήσει όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε το έργο να υλοποιηθεί, αναλαμβάνοντας, μάλιστα, ο ίδιος οποιοδήποτε πολιτικό κόστος!
 
Με βάση λοιπόν τα δύο αυτά αδιαπραγμάτευτα και αδιαμφισβήτητα δεδομένα και καλή τη πίστη πάντα, αναμένουμε να υλοποιηθεί το έργο και το γήπεδό μας να γίνει ξανά λειτουργικό. Τίποτα λιγότερο!
Αν το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 ευρώ έργο χαθεί και τα λεφτά που υπάρχουν στο Υπουργείο για το γήπεδό μας δεν απορροφηθούν, τότε προφανώς μιλάμε για μια τεράστια αποτυχία η οποία καλώς ή κακώς θα έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, επισημαίνουμε ότι δεν ζητάμε χάρες, στηρίζουμε όποιον προωθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου χωρίς όμως να αρκούμαστε σε τίποτα λιγότερο από αυτό που δικαιούμαστε.
Αναμένουμε θετικές εξελίξεις.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search