• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αμείλικτα και αναπάντητα ερωτήματα του ΑΟ Βασιλατίκων προς την ΕΠΣΚ

March 11, 2020 149

 

«Βράζουν» από θυμό και αγανάκτηση οι άνθρωποι του ΑΟ Βασιαλατίκων, όχι τόσο για την γκάφα διαιτησίας και ΕΠΣΚ που δεν τους επέτρεψε στον αγώνα της Κυριακής με τη Θύελλα να χρησιμοποιήσουν δυο παίκτες, όσο για τη στάση της ΕΠΣΚ που δε ζήτησε μια συγνώμη. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του ΑΟΒ είναι πολύ διαβασμένοι όσον αφορά τους κανονισμούς και το έχουν αποδείξει διαχρονικά, αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από την άλλη διαιτησία και ΕΠΣΚ επιμένουν στον … τσαμπουκά του άσχετου που έχει τη δύναμη να κάνει ό, τι θέλει! Το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού οι άνθρωποι του ΑΟΒ προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια.

Αναλυτικά τα ερωτήματα των ανθρώπων του ΑΟ Βασιλατίκων σε ανάρτηση στο FACEBOOK

Ακόμα δε μάθαμε ποιος φταίει που δεν έπαιξαν τα παιδιά την Κυριακή! Ούτε μια ανακοίνωση ούτε μια συγνώμη ....."τσίπα" δεν έχετε....παντελόνια δεν φοράτε; Περιμένουμε απαντήσεις ......γιατί δε γράφτηκαν τα γεγονότα στο φύλλο αγώνος, ενώ υπήρχε διαβεβαίωση ότι θα γραφτούν όλα .....Τι άλλαξε ενδιάμεσα του παιχνιδιού; Γιατί στις συνομιλίες του διαιτητή με τον εκπρόσωπο τις Ένωσης δε μας άφησε να είμαστε μπροστά, αλλά μας έβγαλε εκτός αποδυτηρίων; Τί ειπώθηκε μεταξύ τους, τι δεν έπρεπε να ακούσουμε εμείς; Πολλά αναπάντητα ερωτήματα........στο δικαστήριο θα απαντηθούν όλα....υπομονή!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search