• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Οι αμυντικοί του ΑΟ Κασσιώπη - ΠΑΕ Κέρκυρα που έγιναν μάνατζερ

January 15, 2021 348

 

Τους είδαμε και με άλλες φανέλες ελληνικών ομάδων, αλλά οι περισσότεροι τους θυμούνται για όσα έκαναν στην Κέρκυρα. Ο Ματιέ Γκόμεζ σε καμία άλλη ομάδα δεν αγωνίστηκε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αυτό ισχύει και για τον Ζορντάο Ντιόγκο.

Για τον πρώτο η Κέρκυρα ήταν ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός. Ο δεύτερος κρέμασε τα παπούτσια του αργότερα. Ωστόσο, αμφότερο υπηρετούν το ποδόσφαιρο πια από άλλο πόστο. Ο Γκόμεζ πλέον μάλλον το πήρε απόφαση να γίνει μάνατζερ. Έβαλε πρόσφατα και το χεράκι του ώστε να γίνει μία μεταγραφή σε ομάδα της Super League 1. Αναφερόμαστε σε αυτή του Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα. Ο Ισπανός γύρισε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στη Λαμία και το κονέ έγινε μέσω του Γάλλου. Δεν τον εκπροσωπεί εκείνος, αλλά μεσολάβησε ώστε να γίνει το deal.

Όσο για τον Ντιόγκο; Μέσα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενδέχεται να κάνει μία μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Όλα θα εξαρτηθούν από την απάντηση του ποδοσφαιριστή, αφού εκείνος την πρόταση τη μετέφερε.

Αμφότεροι για χρόνια ήταν στα δύο άκρας της άμυνας των Φαιάκων και στα καλά τους εντυπωσίαζαν. Τώρα κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε έναν άλλον τομέα. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο της φωτογραφίας, τον Τάσο Βενέτη. Με λίγη παραπάνω τύχη το καλοκαίρι θα είχε κάνει μία δουλειά και εκείνος.

ΠΗΓΗ: www.sportime.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search