• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αποδοκιμασία από την ΕΣΗΕΑ για τις δηλώσεις του Τάσου Κάκου "που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τους αθλητικούς συντάκτες" - ΒΙΝΤΕΟ

January 22, 2021 641

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της "εκφράζει την αποδοκιμασία του για τις δηλώσεις του πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικού κ. Τάσου Κάκου, που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τους αθλητικούς συντάκτες." . Να θυμίσουμε ότι ο Κερκυραίος πρώην διαιτητής  στην αθλητική εκπομπή του OPEN TV, Total Football, επιτέθηκε φραστικά στον επίσης Κερκυραίο, δημοσιογράφο Β. Βέργη. Ο Τ. Κάκος  έκανε λόγο για προπονητές του καναπέ, για δημοσιογράφους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αποδοκιμασία του για τις δηλώσεις του πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικού κ. Τάσου Κάκου, που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τους αθλητικούς συντάκτες.
Ο κ. Κάκος κατά την εμφάνισή του σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, και για ''δημοσιογράφους που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο'' και ότι ''δεν έχουν οι δημοσιογράφοι δικαίωμα να κάνουν κριτική''.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στον πυρήνα του δημοσιογραφικού λειτουργήματος βρίσκεται και η άσκηση κριτικής πάνω σε θέματα επικαιρότητας, σε πρόσωπα και πράξεις, προκειμένου να ενημερώνεται το κοινό. Συνεπώς, τέτοιες συστάσεις περί αποχής από την κριτική, καθώς και οι τυχόν χαρακτηρισμοί συναδέλφων δεν είναι μόνο άκαιροι και ατυχείς, αλλά είναι κυρίως απαράδεκτοι και υποβολιμαίοι. Το Δ.Σ. καλεί τον κ. Κάκο να ανακαλέσει τις δηλώσεις αυτές και να απέχει στο εξής από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά δημοσιογράφων».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search