• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Κρόνου: Σαν σήμερα 14 Απρίλη 2019 άσκωσε την κούπα! - Το ΒΙΝΤΕΟ του θριάμβου

April 14, 2021 143

 

Συμπληρώνεται σήμερα δυο χρόνια από τη μέρα που ο Κρόνος έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην 52χρονη ιστορία του κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ωστόσο αυτό το μεγάλο επίτευγμα είχε τον τραγικό επίλογο, για λόγους που πολλές φορές έχουμε αναλύσει, να απέχει από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση την περίοδο 2019 - 20 πετώντας στο καλάθι των αχρήστων το χρυσό εισιτήριο για τη FOOTBALL LEAGUE. Ένα εισιτήριο που "βρήκε" η Μαύρη Θύελλα από την Καλαμάτα. Ας είναι...

Κυριακή 14 Απριλίου 2019: Συνεπής στο ραντεβού με την Ιστορία ο Κρόνος κατάφερε στον «τελικό των τελικών»  να νικήσει το αξιόμαχο συγκρότημα του Τηλυκράτη Λευκάδας και … βούρλισε όλη την Κέρκυρα και την Ελλάδα με το επίτευγμά του.

Για δυο συνεχείς περιόδους 2017 - 18 και 2018 - 19 ο ΚΡΟΝΟΣ με πρόεδρο τον Γ. Καραϊσαρλή  κατακτά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει κατηγορία. Όλο το νησί καμαρώνει για τον Κρόνο που ανεβαίνει με το σπαθί του στη FOOTBALL LEAGUE ( Β΄ Εθνική) ως άξιος εκπρόσωπος του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου! Έγραψε την πιο λαμπρή σελίδα στην 52χρονη ιστορία του 

Το χρυσό γκολ ο Χατζηδημητρίου στο 48΄ 

Η σύνθεση: ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ (Γιάννης Καλούδης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Γραικός, Αχείμαστος, Ντατίδης, Χαρτσιάς, Χατζηδημητρίου, Κονισπολιάτης, Κάνεφ, Μουζακίτης. Έπαιξαν και οι: Σπαχίου, Κόλινς, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας.

Δείτε παρακάτω το ΒΙΝΤΕΟ του θριάμβου από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search