• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Η Πινακοθήκη των Τεράτων…

November 02, 2022 398
 
 

Ρίσι Σουνάκ. Σύζυγος δισεκατομμυριούχου και φοροφυγάδος συζύγου, εκατομμυριούχος και ο ίδιος, πρωθυπουργός της Βρετανίας. Η μεταverse εκδοχή του Μαχάτμα Γκάντι.

Μελόνι. Ένα νεοφασιστικό τομάρι στην αγκαλιά του Ντράγκι, του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρωγός του Ζελένσκι. Πρωθυπουργός μιας χώρας που μιλάει δυο γλώσσες, ακατανόητες η μία στην άλλη. Λόγω ταξικού χάους.

Στόλτενμπεργκ. Εγκεφαλικά νεκρός, επικεφαλής των 7 Ιπποτών της Αποκάλυψης που διαθέτει η Δύση. Με πυρηνικές ανεγκέφαλες κεφαλές τύπου Ζελένσκι.

Ντράγκι. Τραπεζίτης, που πιθανόν θα διαδεχθεί τον Στόλτενμπεργκ, στην προσπάθεια να μη μείνει επί Γης λίθος επί λίθου.

 

Λιζ Τρας. Μετά από 45 μέρες ένδοξης διακυβέρνησης, έμαθε πού πέφτει το Ροστόφ κι έφυγε για Βλαδιβοστόκ.

Μπάιντεν. Γνωστός και ως Σλήπυ-Τζο. Γνωστός επίσης από την εποχή που η Ωλμπράιτ δήλωνε ότι «500.000 νεκρά παιδιά στο Ιράκ αξίζουν τον κόπο». Μπάιντεν, ο άνθρωπος που από το πόντιουμ έως το μικρόφωνο, χάνει τον δρόμο του.

Αντιπρόεδρος Καμάλα. Μια ηλίθια.

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Τρομαγμένο κατσίκι τα μάτια της, μήπως και δεν εκτελέσει σωστά τις εντολές των Γερμανών. Η ανοησία χωρίς πλαφόν.

Όρμπαν. Ο φασισμός, ο επί Μεσοπολέμου, προσωποποιημένος. Με πολλούς χειρότερους απ’ αυτόν να ηγούνται σε χώρες όπως η Πολωνία ή οι Βαλτικές… Δημοκρατίες.

Η Φιλανδή Πρωθυπουργός. Μια ωραία πεταλούδα.

Ερντογάν. Το εκτρωματικό απότοκο της τουρκικής πολιτικής υπόστασης. Ο άνθρωπος που δικαιούται να ρίχνει χημικά στους Κούρδους και ταυτοχρόνως να προσεύχεται στον Αλάχ μέσα στην Αγία Σοφία για τη σωτηρία της ψυχής όσων σκοτώνει.

Σαρλ Μισέλ. Ω, δυστυχισμένη Ευρώπη! Ζοζέπ Μπορέλ. Αστροπελέκι.

Ζελένσκι. Τα Βάφεν Ες Ες ξανάρθανε. Η μαριονέτα των ζόμπι που από το 1853 προσπαθούν να φθάσουν στη Μόσχα.

Έλον Μασκ. Δεν είναι ακόμα ρομπότ. Είναι ο άνθρωπος που αποδεικνύει ότι η ανθρωπότητα εκτός από 100.000 υπερπλούσιους, είναι χώμα και στο χώμα θα επιστρέψει.

Ο Ολλανδός Πρωθυπουργός. Ίσως εξασφαλίζει μια θέση στις διαστημοκάψουλες του Έλον Μασκ, όταν αρχίσουν να σκάνε οι βόμβες.

Αναλένα Μπέρμποκ. Συνεπής πολεμοκάπηλη όπως ο προκάτοχός της Γιόσκα Φίσερ την εποχή των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών με δημοκρατικές βόμβες στη Γιουγκοσλαβία.

Σι Τζιπίνγκ. Ίσως τα ρομπότ να κυβερνούν ήδη.

Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Αγιατολάχ της Περσίας – νάφθα, λάβα και γκουέρνικα.

Τραμπ. Διότι το μέλλον έχει πολύ Μπόρις Τζόνσον και Μπερλουσκόνι ακόμα…

Κιμ Ιλ Γιουνγκ. Πώς αυτός και η οικογένειά του μπόρεσαν να μετατρέψουν έναν ολόκληρο λαό σε νευρόσπαστα. Σε πάμφοβα ανδράποδα.

………….

Σταματώ εδώ. Υπάρχουν πολλοί ακόμα «ηγέτες», εκλεγμένοι ή διορισμένοι που δικαιούνται τη θέση τους σε αυτήν την «Πινακοθήκη των Τεράτων».

Πρόκειται για μια ορδή ηλιθίων, φρενοβλαβών, αμόρφωτων και εγκάθετων που, όχι ελέω Θεού (όπως στον Δυτικό Μεσαίωνα), αλλά ελέω Χρήματος (όπως στη σύγχρονη Φεουδαρχία) κυβερνούν τον πλανήτη.

Η συμμετοχή του λαού σ’ αυτήν την ολιγαρχική μεταδημοκρατία περιορίζεται σε εκλογές που έχουν το ανάλογό τους στην Αρχαία Ρώμη, όταν 100 πληβείοι (μαντρωμένοι) αποφάσιζαν για μια ψήφο! Όταν δηλαδή από 1.000 ψήφους (που «εξέφραζαν» 100.000 ψηφοφόρους) ο κάθε πατρίκιος ελάμβανε το μερίδιό του

για να νομιμοποιείται η δράση του εναντίον του λαού του κι όλων των άλλων λαών…

……………….

Επιστρέφοντας λοιπόν στην κορυφή του Συστήματος, παρατηρούμε ότι εδώ και καιρό το Σύστημα αυτό παράγει και προάγει ηλίθιους και αδαείς για τη διακυβέρνηση των δημοκρατιών που μόνο προσχηματικώς χρειάζεται, έχοντας πλέον περάσει σε μια τυραννική κυβερνητική…

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
26•X•2022

e-dromos.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search