• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Τα όργια στο Νταβός

January 23, 2023 318

 

Το WEF, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ιδρύθηκε το 1970 με πρωτοβουλία του Klaus Schwab, ενός Γερμανού οικονομολόγου και μηχανολόγου, και πήρε το όνομά του από την ελβετική πόλη που το φιλοξενεί στο καντόνι του Graubünden. Κάθε χρόνο, στα μέσα Ιανουαρίου, αυτή η πόλη των δέκα χιλιάδων κατοίκων γίνεται για πέντε ημέρες ο τόπος συνάντησης προέδρων και πρωθυπουργών, μεγαλοτραπεζιτών και βιομηχάνων, δισεκατομμυριούχων και ακαδημαϊκών με επιρροή, αθλητών και ηθοποιών, ροκ σταρ και καινοτόμων. Το Νταβός είναι επίσης εκείνο το μέρος όπου ο Γερμανός συγγραφέας Τόμας Μαν τοποθέτησε την πλοκή του μυθιστορήματός του «Το μαγικό βουνό» (…). 

Ο Schwab είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ήταν στο επίκεντρο πολλών θεωριών συνωμοσίας λόγω του βιβλίου του "Great Reset", στο οποίο αναπτύσσει το σχέδιο για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού και μια ολοένα και πιο ψηφιακή κοινωνία που βασίζεται στον έλεγχο των πολιτών, στο ψηφιακό χρήμα, με τον συνεχή έλεγχο των συναλλαγών μας από τις κεντρικές τράπεζες. Το σχέδιο προβλέπει επίσης την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς όφελος των μεγάλων πολυεθνικών(συγκεντροποίηση του κεφαλαίου). Σε αυτά τα φαινόμενα, η πανδημία έδωσε σημαντική ώθηση.

Ο Γερμανός οικονομολόγος Ernst Wolff, ο οποίος ήταν πάντα πολύ επικριτικός με το WEF, έδωσε μια ξεκάθαρη εξήγηση για την κοινή αντιμετώπιση της «πανδημίας» σε παγκόσμιο επίπεδο(…). Οι πολιτικοί που χειρίστηκαν τη λεγόμενη πανδημία Covid-19 έχουν ενεργήσει όλοι με τον ίδιο τρόπο σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο, δηλαδή μέσω lockdown, μασκών, εκτεταμένων εμβολιασμών, λέει ο Wolff. Λες και ενεργούν υπό μια κατεύθυνση. Υπάρχει μια άρρηκτη διαπλοκή πολιτικής, κεντρικών τραπεζών και εταιρειών, προσθέτει ο Wolff, και αυτό οδηγεί στην εξαφάνιση της δημοκρατίας. Υπάρχει μια ελίτ που ελέγχει τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων της πολιτικής, όπως φάνηκε στην πανδημία.

Η ελίτ αυτή μεταφέρεται κάθε χρόνο με 1.500 ιδιωτικά τζετ στο Νταβός...

Εδώ, μετά από τις συζητήσεις, τις κόμφερανς και τα στρογγυλά τραπέζια, ακολουθούν τα πάρτι, όπου η ζήτηση γυναικών-συνοδών και σεξεργατριών είναι μεγάλη.

Το στοιχείο αυτό του Φόρουμ, για την ακρίβεια πέραν του φόρουμ, αποκάλυψε το e Ticino Online. Οι υπηρεσίες των συνοδών, οι οποίες πρέπει να έχουν προδιαγραφές μοντέλου, είναι ιδιαίτερα περιζήτητες την εβδομάδα του Φόρουμ. […] Τέσσερις ώρες ευχαρίστησης κοστίζουν 1500 φράγκα, όλη τη νύχτα 2550 φράγκα.

Το Ticino Online γράφει:

Το πρακτορείο Aargau αναφέρει: «Οι συνοδοί μας έχουν ήδη μεταφερθεί στο Νταβός από διπλωμάτες και ηγέτες επιχειρήσεων, για παράδειγμα, εξηγεί ο διευθυντής, ορισμένοι μάλιστα κάνουν κράτηση για τον εαυτό τους και τους υπαλλήλους τους για πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου». Οι υπηρεσίες που ζητήθηκαν περιλαμβάνουν συνοδεία σε δείπνο ή πάρτι, καθώς και σεξουαλικές υπηρεσίες μετά…

Σύμφωνα με την Christa Ammann, διευθύντρια του κέντρου συμβουλών για τη σεξουαλική εργασία Xenia, κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων όπου οι επισκέπτες μένουν σε ένα μέρος για αρκετές ημέρες, η προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών αυξάνεται. Το WEF εμπίπτει στην κατηγορία τέτοιων εκδηλώσεων.

 Καθώς η πορνεία είναι απολύτως νόμιμη στην Ελβετία και οι σεξεργάτριες πληρώνουν φόρους, η αστυνομία δεν διενεργεί ελέγχους και δεν είναι γνωστό πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή την εμπορία σώματος.

Πολλά σχόλια έχουν αναρτηθεί από χρήστες κάτω από το άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Ticino Online. Πολλοί χρήστες είναι εξοργισμένοι. 

 

 * Το 1992, ο Schwab ίδρυσε τη σχολή Global Leaders for Tomorrow, όπου εκπαιδεύτηκαν πολιτικοί όπως η Angela Merkel, ο Nicolas Sarkozy, ο Tony Blair, ο Viktor Orbán και ο Emmanuel Macron, καθώς και πολλοί ιθύνοντες του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένου του Bill Gates της Microsoft, του Amazon ο Τζεφ Μπέζος, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον της Virgin και η Τσέλσι Κλίντον του Ιδρύματος Κλίντον.

Πληροφορίες: Lucia Gangale (ιστοσελίδα)

Αναδημοσίευση από artinews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search