• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διεθνη

Το Ισραήλ σκότωσε 9 Παλαιστίνια παιδιά και τραυμάτισε 556 άλλα (βίντεο)

September 01, 2021 784

 

Ένα από τα τελευταία θύματα της βίας του ισραηλινού στρατού ήταν ένα 13χρονο αγόρι με το όνομα Hasan Abu Al Nil, το οποίο πέθανε αυτό το Σαββατοκύριακο από τραύματα από πυροβολισμό

Μεταξύ 7 Μαΐου και 31 Ιουλίου 2021, το Ισραήλ σκότωσε εννέα Παλαιστίνια παιδιά, τραυμάτισε άλλα 556 και κράτησε τουλάχιστον 170 παιδιά στο κατεχόμενο Αλ-Κούντς, κατήγγειλε η UNICEF.

Σε έκθεση που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) κατήγγειλε επίσης ότι το Ισραήλ έπληξε 116 ιδιωτικά νηπιαγωγεία και κατέστρεψε 140 δημόσια σχολικά κτίρια κατά τις επιθέσεις του στη Γάζα. Επιπλέον, οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατέστρεψαν 41 σχολεία που σχετίζονται με την UNRWA.

“Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ισραηλινής επιθετικότητας, η ανάγκη παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών αυξήθηκε, φτάνοντας τα 47 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με έλλειμμα περίπου 33 εκατομμύρια δολάρια”, υπενθύμισε η εφημερίδα Sada Elbalad, προσθέτοντας ότι η UNRWA δεν θα είναι σε θέση να συνοψίζει τις δράσεις της για την υποστήριξη των παιδιών της Παλαιστίνης λόγω ελλείμματος στον προϋπολογισμό της.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η UNRWA “κατάφερε να αποκαταστήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης, υγιεινής και υγιεινής σε 415.000 πληγέντες ανθρώπους παρέχοντας καύσιμα για γεννήτριες, χημικά και ανταλλακτικά για την παραγωγή, επεξεργασία και επισκευή κατεστραμμένων αγωγών ύδρευσης και υποδομών αποχέτευσης”.

Ωστόσο, οι επιθέσεις εναντίον του παλαιστινιακού πληθυσμού δεν έχουν σταματήσει τον τελευταίο μήνα. Το βράδυ της Κυριακής, 18 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής που προσπαθούσαν να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κοντά στην πόλη Τζαμπάλια στη βόρεια περιοχή της Γάζας.

Ένα από τα τελευταία θύματα της βίας του ισραηλινού στρατού ήταν ένα 13χρονο αγόρι με το όνομα Hasan Abu Al Nil, το οποίο πέθανε αυτό το Σαββατοκύριακο από τραύματα από πυροβολισμό. Παλαιστίνια παιδιά που ζουν στη Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ και τη Λωρίδα της Γάζας “στερούνται συστηματικά πολλά δικαιώματα: δικαίωμα στη ζωή, δικαίωμα στην εκπαίδευση, δικαίωμα στην κατάλληλη στέγαση και άρνηση πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη”, επεσήμανε η PLF Pakistan.

πηγή: telesurenglish.net

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search