• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Στηλτεύει "αντιδημοκρατικές πρακτικές" η Υπουργός της ...βίας - Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο σπίτι της Ν.Κεραμέως

October 24, 2021 144
Η Υπουργός της ... βίας που σέρνει κάθε λίγο και λιγάκι τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια, η υπουργός που παίρνει τα πιο βίαια μέτρα (από την εξίσωση των κολλεγίων μέχρι την Ελεύθερη Βάση Εισαγγωγγής και την Τράπεζα Θεμάτων) γκρεμίζοντας το δημόσιο σχολείο και καταπατώντας τα δικαιώματα των μαθητών των φτωχότερων τάξεων και στρωμάτων και των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στη μόρφωση, μιλάει και στηλιτεύει "αντιδημοκρατικές πρακτικές" Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου. 

Παρέμβαση από μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας το βράδυ του Σαββάτου.

Η αντίδραση του Γ. Οικονόμου
Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Σάββατο βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
"Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους", αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Οικονόμου.

Δήλωση Οικονόμου για Ρουβίκωνα στο σπίτι της Κεραμέως

Η απάντηση της Νίκης Κεραμέως στον Ρουβίκωνα

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο λογαριασμό της στο twitter σχολίασε το γεγονός ότι μέλη του Ρουβίκωνα, με μοτοσυκλέτες έφτασαν στο σπίτι της και πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για την εκπαιδευτική της πολιτική στο υπουργείο Παιδείας.

 

«Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν» ανέφερε σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά» πρόσθεσε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« December 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search