• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

STOP στην αξιολόγηση: Κυλιόμενες στάσεις εργασίας από την Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας

May 23, 2022 103Σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών στην αποχή από την αξιολόγηση προκήρυξε η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας για το επόμενο διάστημα
Κυλιόμενες στάσεις εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών στην αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης προκήρυξε η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας για το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τέλος Μαΐου το υπουργείο καλεί σε ειδικές συνεδριάσεις τους συλλόγους διδασκόντων, προκειμένου να εγκρίνουν τις εκθέσεις αποτίμησης των σχεδίων δράσης που θα συνταχθούν και θα αναρτηθούν από τους Συντονιστές των ομάδων.


Η ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας:
Συνάδελφοι,

Η A' ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας συνεχίζοντας και επιμένοντας στο δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και διαβάθμισή του μέσω και της "αξιολόγησης της σχολικής μονάδας", στην τελευταία Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ (2-4-2022) κατέθεσε πρόταση, μαζί με πολλές άλλες ΕΛΜΕ, για προκήρυξη νέας απεργίας – αποχής με απόφαση απλής πλειοψηφίας (50%+1) των Προέδρων. Παρά το γεγονός ότι η απόφαση αυτή είχε δεσμευτικό χαρακτήρα για το ΔΣ της ΟΛΜΕ, δεν υπήρξε αποδοχή από την πλειοψηφία του ΔΣ.

Η ΕΛΜΕ μας, όπως είναι γνωστό, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, μετά την 16η/10/2021, κήρυξε κυλιόμενες στάσεις εργασίας ώστε να μην συμμετάσχουν οι συνάδελφοι σε συνεδριάσεις ομάδων κλπ.
Καθώς (σύμφωνα με τον νόμο 4692/20 και την υπουργική εγκύκλιο της 10/9/2021 σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων) μέχρι τέλος Μαΐου καλούνται σε ειδικές συνεδριάσεις οι σύλλογοι διδασκόντων προκειμένου να εγκρίνουν τις εκθέσεις αποτίμησης των σχεδίων δράσης που θα συνταχθούν και θα αναρτηθούν από τους Συντονιστές των ομάδων, η Α' ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας έχει προκηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες) για την κάλυψη των συναδέλφων στην αποχή τους από αυτές τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Καλούμε τους συναδέλφους να ενημερώνουν τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διεύθυνση του σχολείου, να δηλώνουν στάση εργασίας και να αποχωρούν από τις ειδικές αυτές συνεδριάσεις.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search