• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αναπληρωτές: Εκβιασμοί για συμμετοχή στις εκλογές νοθείας - ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! - ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ!

November 05, 2022 258

Εκβιασμοί για συμμετοχή στις εκλογές νοθείας

Δείτε και τι άλλο κυκλοφορεί ως φήμη! Αν λέει δεν ψηφίσεις στις εκλογές νοθείας και ντροπής θα έχεις πρόβλημα ως νεοδιόριστος!!! Ποιος διαρρέει τέτοιες φήμες? Μα ποιοι άλλοι από τους υπερασπιστές της "δημοκρατίας" και της υπεράσπισης "του θεσμού των αιρετών", που αγωνιούν όχι φυσικά για την καρέκλα, αλλά για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών! Χωρίς εκβιασμούς και απειλές μας υπενθυμίζουν ότι το καλό μας είναι με την πλευρά της υποταγής, με την προσαρμογή στις παραινέσεις της Κεραμέως να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Δεν πήραν τζάμπα άλλωστε τα συγχαρίκια της Υπουργού της κάμερας και της τηλεκπαίδευσης, της βιομηχανίας κήρυξης κάθε απεργίας παράνομης, των απειλών και του εκφοβισμού των εκπαιδευτικών. Εξού και οι ευχές της για καλή επιτυχία!

Ξεδιάντροποι και ελεεινοί! Οι νεοδιόριστες/στοι και αναπληρωτές/τριες , οι κάθε μορφής ελαστικά εργαζόμενοι/ες στην εκπαίδευση έχουν συλλογική μνήμη αξιοπρέπειας και αγώνα! Δε θα γίνουμε υποχείρια πελατειακών σχέσεων, εξυπηρετήσεων και διαπλοκής για τις καρέκλες και την ατομική ανέλιξη ορισμένων ! Η μονιμοποίησή μας στο σχολείο ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τη σχέση μας με τον κάθε εγκάθετο και πρόθυμο υπερασπιστή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής! Είναι δικαίωμα μας που κατοχυρώνεται από τον καθημερινό αγώνα στην τάξη, από τα χρόνια περιπλάνησής μας ως αναπληρωτ(ρι)ες, από τον διαρκή αγώνα μας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!

Αν ψάχνατε να μας δώσετε έναν ακόμη λόγο για να απέχουμε, μας διευκολύνατε!

ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ!

Καλούμε όσες/όσους δεχτούν πιέσεις για συμμετοχή στις σημερινές ηλεκτρονικές εκλογές νοθείας να το καταγγείλουν άμεσα στα Σωματεία τους και στο Συντονιστικό Αναπληρωτών/τριών.

 

Συλλογικός μαζικός αγώνας με σωματεία μαχητικά!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search