• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι αντιδράσεις των εκπαιδευτικών οδήγησαν σε ανάκληση του εγγράφου της αστυνομίας

January 10, 2023 353

Όπως αναφέρεται στη σχετική  ανακοίνωση, «σας γνωστοποιούμε ότι το ανωτέρω σχετικό έγγραφο, το στείλαμε για ενημέρωσή σας και μόνο και το ανακαλούμε. Τα θέματα ασφάλειας των μαθητών στις σχολικές μονάδες, τα χειρίζονται τα διοικητικά όργανα της εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικοί σύμφωνα με την κείμενη εκπαιδευτική νομοθεσία»

 

Βέβαια το ερώτημα παραμένει, γιατί ανακαλούν ένα έγγραφο που απέστειλαν για ενημέρωση και μόνο, αλλά κυρίως, με ποια αρμοδιότητα η αστυνομία προειδοποιεί εκπαιδευτικούς και δίνει οδηγίες σχετικά με τα καθήκοντά τους...

Η ανακοίνωση

κορινθια αστυνομια κατα εκπαιδευτικων

Υπενθυμίζεται ότι  η αστυνομία σε «ρόλο επόπτη» με το έγγραφο που ανακλήθηκε, παρέθετε στους εκπαιδευτικούς το ΦΕΚ με αριθμό 1340/2002 που αφορά τον «Καθορισμό Καθηκόντων - Αρμοδιοτήτων Προϊσταμένων Εκπαίδευσης, Διευθυντών - Υποδιευθυντών, Συλλόγου Διδασκόντων».

Μεταξύ άλλων, η αστυνομία «υπενθυμίζει» στους εκπαιδευτικούς τα καθήκοντα τους ως προς τις εφημερίες και τα εγκλήματα που τελούνται με παράλειψη, απειλώντας τους με ποινικές διώξεις για τη σχολική βία, καθώς επισημαίνει πως για τέτοια περιστατικά «προκύπτει ανεπιφύλακτα το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη και να επιβληθούν από αρμόδιο δικαστήριο ποινικές κυρώσεις ακόμα και σε βάρος εκπαιδευτικών»...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search