• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κινητοποίηση των Σ.Ε.Π.Ε. και ΕΛΜΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης για την άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών την Παρασκευή 27-1

January 26, 2023 140

Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν "την αντιεκπαιδευτική πολιτική του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της κυβέρνησης που τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στα άλλα μέτρα, αρνείται να μονιμοποιήσει τους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2020 και έχουν ήδη κλείσει την προβλεπόμενη από τον νόμο 2ετία, ώστε να εφαρμόσει την ατομική αξιολόγηση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες η υπουργός Παιδείας, σε ένα κρεσέντο νεοσυντηρητισμού, υιοθέτησης των επιταγών της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση και εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου μέσω της ιδιωτικοποίησης δομών του Δημόσιου Σχολείου, επιδιώκει να φέρει άμεσα στο σχολείο τους νέους επιθεωρητές και την εφαρμογή μετά από 41 χρόνια της κακόφημης αξιολόγησης, αρχικά των νεοδιόριστων και στη συνέχεια όλων των εκπαιδευτικών." Και καλούν όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δυτ. Θεσ/νίκης την Παρασκευή 27-1-2023. ώρα 2 μ.μ..

Η ανακοίνωση του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Σ.Ε.Π.Ε. Θεσ/νίκης καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την αντιεκπαιδευτική πολιτική του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της κυβέρνησης που τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στα άλλα μέτρα, αρνείται να μονιμοποιήσει τους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν το 2020 και έχουν ήδη κλείσει την προβλεπόμενη από τον νόμο 2ετία, ώστε να εφαρμόσει την ατομική αξιολόγηση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες η υπουργός Παιδείας, σε ένα κρεσέντο νεοσυντηρητισμού, υιοθέτησης των επιταγών της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση και εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου μέσω της ιδιωτικοποίησης δομών του Δημόσιου Σχολείου, επιδιώκει να φέρει άμεσα στο σχολείο τους νέους επιθεωρητές και την εφαρμογή μετά από 41 χρόνια της κακόφημης αξιολόγησης, αρχικά των νεοδιόριστων και στη συνέχεια όλων των εκπαιδευτικών.

Δεν θα το επιτρέψουμε! Το εκπαιδευτικό κίνημα, ενωτικά, συλλογικά και αποφασιστικά είναι έτοιμο να αντιπαλέψει την πιο αντιδραστική εκπαιδευτική πολιτική απέναντι στο Δημόσιο Σχολείο. Η ακρίβεια, η μεροληπτική κυβερνητική οικονομική πολιτική υπέρ της άρχουσας τάξης, η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του δημόσιου σχολείου, η περαιτέρω φτωχοποίηση των εκπαιδευτικών κι όλων των εργαζομένων μέσω της ανεξέλεγκτης ακραίας ακρίβειας υποβαθμίζουν δραματικά την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Το Δ.Σ. του Ζ΄Σ.Ε.Π.Ε. καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δυτ. Θεσ/νίκης την Παρασκευή 27-1-2023. ώρα 2 μ.μ..

-Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ΤΩΡΑ!

-Οχι στην ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών (και της σχολικής μονάδας)

-Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών

-Κατάργηση του προσοντολόγιου - Ούτε σκέψη για γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

-Οχι στους εξεταστικούς φραγμούς για τους μαθητές (ΕΒΕ, Τράπεζα θεμάτων, εξετάσεις PISA κ.ά.)

- Μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα

-Αυξήσεις στους μισθούς μας για να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search