• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Από «πληροφορίες» που ήρθαν στα αυτιά του (!!!) το νέο επεισόδιο στο σήριαλ των διώξεων από τον ΔΙΔΕ Πειραιά!

February 17, 2023 375
 

Σύμφωνα με καταγγελία εκπαιδευτικών Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής επιχειρεί να εκφοβίσει-τρομοκρατήσει αναπληρώτρια καθηγήτρια από τη Δυτική Αττική με ανυπόστατες κατηγορίες που τις ονομάζει «πληροφορίες» που ήρθαν στα αυτιά του!

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής και της Α΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι)

Η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής καταγγέλλει την νέα προσπάθεια του ΔΔΕ Πειραιά να εκφοβίσει-τρομοκρατήσει συναδέλφισσα αναπληρώτρια από τη Δυτική Αττική αυτή τη φορά (!) με ανυπόστατες κατηγορίες που τις ονομάζει «πληροφορίες» που ήρθαν στα αυτιά του! Με βάση αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες η συνάδελφος καλείται από τη ΔΔΕ Δυτ. Αττικής σε έγγραφες εξηγήσεις!.

Η συνάδελφος που είναι συνδικαλίστρια, υποψήφια σε παράταξη της ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής, ουδέποτε έχει δουλέψει στον Πειραιά, ουδέποτε έχει συναντηθεί με τον ΔΙΔΕ Πειραιά και η όποια αναφορά στο όνομά του έχει γίνει στο πλαίσιο της νόμιμης συνδικαλιστικής κριτικής, για ενέργειες για τις οποίες έχει πάρει θέση και η Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής στην οποία ανήκει, αλλά και η ΟΛΜΕ. Άλλες αναφορές που μάλιστα έχουν προσωπικό χαρακτήρα και αφορούν τον ΔΙΔΕ Πειραιά, δεν έχουν σε καμία περίπτωση διατυπωθεί και οι σχετικές καταγγελίες είναι ανυπόστατες και εκτός πραγματικότητας! 

Ο ΔΙΔΕ Πειραιά, πιθανόν ενοχλείται, επειδή η συνάδελφος αναπληρώτρια, όπως και όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, αντέδρασε στις απαράδεκτες διώξεις που εξαπέλυσε ο ίδιος προς τους εκπαιδευτικούς. Αντιδρούμε στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργούν. Δεν θα περάσει η φίμωση των συναδέλφων. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιστατικό όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι εν δυνάμει «διώκτες» και «διωκόμενοι», αφού φαίνεται πως είναι εύκολο να στηθούν ολόκληρες καταγγελίες σε «πληροφορίες» του κάθε Διευθυντή Εκπαίδευσης, οι οποίες είτε είναι ανακριβείς είτε αστήριχτες…

Μετά την παραπομπή του Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επειδή πήρε μέρος στην Απεργία-Αποχή που κήρυξε η ΕΛΜΕ Πειραιά, ενάντια στο θεσμό των Μεντόρων-Συντονιστών, μετά το επεισόδιο αυταρχισμού με θύματα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά προστέθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στη λίστα της προσπάθειας τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εκπαιδευτικών από τον ΔΙΔΕ Πειραιά.

Είναι επίσης προφανές ότι η κλιμάκωση της καταστολής και του αυταρχισμού,  συντελείται με άνωθεν κυβερνητική εντολή-παρέμβαση, προκειμένου να μπει φρένο στους αγώνες και στα σωματεία. Την πολιτική ευθύνη για τις απαράδεκτες αυτές εξελίξεις φέρει η ίδια η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και η κυβέρνηση!
 Κανένας δεν είναι μόνος του! Η συσπείρωση στα σωματεία μας, και ο αγώνας είναι η μόνη διέξοδος! Δίνουμε την απάντηση μας σε κάθε είδους αυταρχισμό και αυθαιρεσία με το καθημερινό μας αγώνα για σχολεία και εκπαίδευση στο ύψος των αναγκών μας, όπως κάναμε με τη μαζική συμμετοχή μας στην μεγάλη απεργία της 15/2.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, κάτω τα χέρια από όσους αγωνίζονται.                                            

Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει!
Συμπαραστεκόμαστε στη συνάδελφο!                                                                            

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search