• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αυτοκτόνησε Διευθύντρια σχολείου στη Βρετανία γιατί πήρε πολύ αρνητική αξιολόγηση

March 17, 2023 7862

 

Βρετανία διευθύντρια Δημοτικού δεν άντεξε την αρνητική αξιολόγηση που έλαβε το σχολείο της και αυτοκτόνησε.

Βρετανία εκπαιδευτικός που αυτοκτόνησε εξαιτίας κακής αξιολόγησης

Μία μόνο λέξη κατέστρεψε την καριέρα της και την οδήγησε στην απόφαση να αφαιρέσει τη ζωή της. Μία εκπαιδευτικός από τη Βρετανία, διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου από το 2010, δεν άντεξε όταν το σχολείο υποβαθμίστηκε στις ετήσιες αξιολογήσεις στην χαμηλότερη κατηγορία λαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό "ανεπαρκές" - "inadequate".

Αρνητική αξιολόγηση εξαιτίας ενός χορού


Η 53χρονη Ρουθ Πέρι ήταν διευθύντρια στο Caversham Primary School στην πόλη Ρέντινγκ τα τελευταία 13 χρόνια. Ένα περιστατικό που βάρυνε ιδιαίτερα στην αρνητική αξιολόγηση που έλαβε το σχολείο της ήταν η δημοσιοποίηση βίντεο με μαθητή που χόρευε αυτό που αποκαλείται flossing dance. Το συμβάν αυτό θεωρήθηκε από τον αρμόδιο φορέα για τη διεξαγωγή των αξιολογήσεων ότι συντείνει στην "πρώιμη σεξουαλικοποίηση" των παιδιών. Τον Ιανουάριο αυτοκτόνησε λίγο πριν δημοσιοποιηθεί η έκθεση αξιολόγησης καθώς είχε ενημερωθεί ότι το σχολείο είχε κατρακυλήσει στη χαμηλότερη βαθμίδα ως "ανεπαρκές".

Σοκ στη Βρετανία: Διευθύντρια σχολείου αυτοκτόνησε γιατί πήρε πολύ αρνητική αξιολόγηση εξαιτίας ενός... χορού
Η Ρουθ Πέρι (δεξιά) με την αδελφή της, Τζούλια, που μίλησε στο BBC.


Η εκπαιδευτικός είχε έρθει αντιμέτωπη με τις επικρίσεις του σχολικού επιθεωρητή που λαμβάνοντας γνώση για το περιστατικό με τον "ακατάλληλο χορό" είχε χαρακτηρίσει τις κινήσεις "σεξουαλικοποιημένες". Η Ρουθ Πέρι είχε πει τότε στο περιβάλλον της, σύμφωνα με τα όσα είπε στο BBC η αδελφή της, ότι ήταν "η χειρότερη μέρα της ζωής της" και ότι τα όσα είχε πει ο επιθεωρητής ήταν "άδικα".


Η Πέρι ήταν παντρεμένη και μητέρα. Το δέσιμό της με τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα ήταν τεράστιο. Είχε υπάρξει μαθήτρια εκεί ενώ το 2006 προσελήφθη ως εκπαιδευτικός. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2010, ανέλαβε τη διεύθυνσή του.

Βρετανία εκπαιδευτικός που αυτοκτόνησε εξαιτίας αρνητικής αξιολόγησης
Τι είναι το flossing dance
Ο χορός που αποκαλείται flossing dance είναι χορευτικές κινήσεις που παραπέμπουν στην κίνηση που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε οδοντικό νήμα για τον καθαρισμό των δοντιών.

Ο χορός αυτός είναι πολύ δημοφιλής στα παιδιά. Έχει γνωστός μέσω βίντεο που αναρτώνται από τα ίδια τα παιδιά στα κοινωνικά δίκτυα.

Το παραπάνω ρεπορτάζ αναδημοσίευση από το thetoc.gr εξαιρετικά αφιερωμένο στους θιασώτες της "αξιολόγησης" και τους "Συμβούλους" - Επιθεωρητές που με περίσσιο ζήλο και χωρίς ίχνος ντροπής έχουν την ψευδαίσθηση ότι "δεν είναι τιμωρητική η αξιολόγηση" και ότι τάχα "βοηθούν" τους εκπαιδευτικούς. Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι Βρετανία να έχουν υπόψη τους ότι δε θα πατήσουν το πόδι τους στα σχολεία!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search