• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΔΟΕ: Στήριξη εκπαιδευτικού που διώκεται μετά από μήνυση γονέα

March 18, 2023 2106

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ εκφράζει τη στήριξή του σε εκπαιδευτικό του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, ο οποίος κατηγορείται και διώκεται αδίκως, σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. «Ο Περικλής.

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ ζητά την απόσυρση της μήνυσης που κατέθεσε γονέας σε βάρος του εκπαιδευτικού επειδή προσπάθησε να προστατέψει έναν  μαθητή από ενδεχόμενο ατύχημα και τραυματισμό, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκπαιδευτικοί που βεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της ΔΟΕ

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ εκφράζει τη στήριξή του στο συνάδελφο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, ο οποίος κατηγορείται και διώκεται αδίκως σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. «Ο Περικλής.

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ ζητά την απόσυρση της μήνυσης που κατέθεσε γονέας σε βάρος του συναδέλφου επειδή προσπάθησε να προστατέψει έναν  μαθητή από ενδεχόμενο ατύχημα και τραυματισμό, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκπαιδευτικοί που βεβαιώνουν το γεγονός αυτό.

Η Διοίκηση της εκπαίδευσης και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ οφείλουν να θωρακίζουν τα σχολεία κι όχι να συμβάλλουν στη βιομηχανία διώξεων και στη διαμόρφωση κλίματος γενικευμένης φοβίας που έχει ως αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί να εργάζονται και να λειτουργούν σε συνθήκες φόβου και ανασφάλειας.

Απαιτούμε να σταματήσει η άδικη δίωξη του συναδέλφου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search