• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

«Θερμή» υποδοχή στον ΓΓ του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτση στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

March 23, 2023 393

 

 «Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν εκπαιδευτικοί, γονείς και εκπρόσωποι συνδικάτων στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Αλ. Κόπτση, το πρωί της Πέμπτης, στη Χαλκίδα. Οι συγκεντρωμένοι ανέδειξαν τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες στην περιοχή, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή της αξιολόγησης που οδηγεί στην κατηγοριοποίηση και υποβάθμιση των σχολείων και τον θεσμό του «σχολικού επιθεωρητή».

Αρχικά, εκπαιδευτικοί, γονείς και εκπρόσωποι συνδικάτων συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας στο πάρκο Βούρκου, καθώς η επίσκεψη του γενικού γραμματέα του υπουργείου ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από εκεί.

Εκφράστηκε η έντονη ανησυχία για την τραγική κατάσταση και τα προβλήματα στατικότητας που αντιμετωπίζει το κτίριο, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών και απαίτησαν άμεσα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Παρά τον αρχικό προγραμματισμό του κ. Κόπτση να επισκεφθεί το 2ο και 3ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, η επίσκεψη ακυρώθηκε λόγω της συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών έξω από τα σχολεία και μετέβη κατευθείαν στο 7ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας.

Με κεντρικά συνθήματα «Παραιτηθείτε, να αξιολογηθείτε» και «Ρίξτε λεφτά στα δημόσια σχολεια, τα Τέμπη δεν είναι καθόλου μακριά» οι εκπαιδευτικοί επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στον Αλέξανδρο Κόπτση.

Το «παρών» στην κινητοποίηση έδωσαν η ΕΛΜΕ Χαλκίδας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Κύμης, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search