• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Α΄ Αθήνας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

March 30, 2023 254
Νέα παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 30/3, στις 2μ.μ. στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

Σε κινητοποίηση στα γραφεία της πρωτοβάθμιας διεύθυνσης Α’ Αθήνας προχωρούν οι σύλλογοι εκπαιδευτικών της περιοχής σε συνεργασία με τοπικές ΕΛΜΕ σήμερα, Πέμπτη Μαρτίου, στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν την άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και την κατάργηση της ατομικής αξιολόγησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης»:

Πραγματοποιήθηκε την,Τετάρτη 29 Μαρτίου, παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας και των εφτά (7) Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Α΄ Αθήνας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης με κεντρικό αίτημα την ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων ενάντια στην πολιτική της αξιολόγησης.

Καταγγέλλουμε την παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω αλλά και μέσα στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης σε όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης. Με την αποφασιστική και μαχητική στάση των συγκεντρωμένων, μόνιμων, νεοδιόριστων και αναπληρωτών όλοι οι εκπαιδευτικοί εισήλθαν στον χώρο της Διεύθυνσης και επέβαλαν κάτω από την πίεσή τους να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας, ο οποίος ακολούθησε τη γνωστή παρελκυστική τακτική, ζητήθηκε επίμονα  από τους εκπαιδευτικούς να συνεδριάσει άμεσα το ΠΥΣΠΕ και να προχωρήσει τώρα στη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων.

Μετά την άρνηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημά μας, η συγκέντρωση κλιμακώθηκε σε συμβολική κατάληψη μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική που θέλει τους/τις συναδέλφους νεοδιόριστους όμηρους στον οδοστρωτήρα της αξιολόγησης οι Σύλλογοί μας συνεχίζουν τον αγώνα:

1.       Η αξιολόγηση δεν θα περάσει

2.       Η ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων θα επιβληθεί από τους μαζικούς αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος

Καλούμε σε νέα παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 2μ.μ., στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας.

Ο αγώνας αυτός ζητάει συνέχεια!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search